Tahribat Sitesine Post Yazarken İsyan Edenler ( Opera )
-
facebook grubu gibi başlık oldu ama idaree edin. :)
tahribatta post atmak alıntı yapmak isteyince. karizmatik metin editörünü kullanmak isteyince olsun. sürekli sorunlarala karşılaşıyoruz operada. resim eklicem ekleyemiyorum. alıntı yapıcam yapmıyo. resim eklemek için ie yi açıyorum ordan yapıyorum. sonra tekrar operaya dönüyorum eziyet haline dönüyo. bu opera ile ilgili sorunları gidermesi için reneye sesleniyom :))))))
-
aynı sorun firefoxda da oluyor.
yorum sayfası gelıyor ama içine hiçbirşey yazamıyorum sayfayı ancak bi kaç kez yenıleyınce düzeliyor.
-
Bende niye olmuyo :|
Karizmatik editörün boyutu cok büyük, üstelik cok fazla dosya cekiyor acılmak için,
özel işleriniz haricinde basit editörü kullanın...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Bende niye olmuyo :|
Karizmatik editörün boyutu cok büyük, üstelik cok fazla dosya cekiyor acılmak için,
özel işleriniz haricinde basit editörü kullanın...
-----------------------------
büyük olabilir karizmetik metin editörü, ama sayfa tamamen yükleniyor yüklendi gözükyor. yükleme oluyo olsa rene, durum cubugunda acılan dosyaları gösterir ama oda yok. sayfa yükleniyo tamamen ama karizmatik metin editörü halen çaışmıyor yine eli kolu mahkum ie yi kullanıyoruz. -
ayrıca chrome kullanın :D hiç bir derdi yok.Resmi eklemek istediğinizde, resme gidip "resmi kopyala" deyin sonra editöre ctrl+v tamamdır.Bir siteye girip linki kopyalayıp yapıştırdığınızda otomatik olarak a hrefli ynai linkli yapıştırıyor.ÜStelik daha hızlı.
Tavsiyemdir..
-
Normal bir konu başlığını Mozilla Firefox'ta açarken anaysayfaya çıkmıyo konu ayrıca :D Forumdaki ilgili kısımda başlığı oluyo sadece :D Bende her zaman öyle o yüzden konu açacağım zaman internet explorer'i kullanıyorum mecburen? Başka böyle bir sorunu olan varmı? Yoksa ben cokermiyim :P
-
http://www.tahribat.com/Hakkinda
Madde 6 : Microsoft, bir gün Netscape ve Mozilla'yı satın alana kadar bu site öncelikle Internet Explorer için tasarlanacaktır.
:)
-
xxjokerxx bunu yazdı:
-----------------------------http://www.tahribat.com/Hakkinda
Madde 6 : Microsoft, bir gün Netscape ve Mozilla'yı satın alana kadar bu site öncelikle Internet Explorer için tasarlanacaktır.
:)
-----------------------------
operaya destek veiryo tbt ama bu kural güncellenmemiş. güzel kardeşim renenin kendisi opera kullanıyor zaten. -
rene hocam tbt'ye girenlerin işletim sistemi ve tarayıcı istatistiği gibi birşey varsa yayınlar mısın ?
-
isyani baslatan kim ?
narkoz
cozum : narkoz banlanir sorun cozulur
-
sorun çözme konusunda underin üstüne adam tanımam bak şıp diye hallediyor :)