Tahribat Sohbetleri Bölüm 1 - Java [3 Ocak 2014]
-
Merhaba müridler.
Tarih:3 Ocak Cuma
Saat:21:00
İzleyebileceğiniz adres: https://www.youtube.com/watch?v=O-ABlyxztV8
Daha önceden şu konuda konuştuğumuz gibi bir sohbet etkinliği serisi başlatmıştık.Programın ilk konuğu deneyimli java programcısı Mimar Aslan olacak.Sizlerle bir yandan tecrübelerini paylaşırken bir yandan sizin bu konu altına yazdığınız sorularınızı cevaplayacak.Jpriest müridimiz vakit bulabilirse kendiside programımıza konuk olarak katılacak.Mimar Aslan hakkında daha geniş bilgi için googlede arama yapabilirsiniz.
Java üzerine kariyer yapmayı planlayan,programlama yada iş hayatı hakkında kafasını kurcalayan soruları sormak isteyen arkadaşlar için iyi bir fırsat.
Sohbetimize Java sever müridleri bekliyoruz : )
-
Soru sormayı düşünen arkadaşlara not:
Arkadaşlar soracağınız sorular konuyla alakalı olsun ve cevabı Googleda bulunan şeyler olmasın.Mesela java Standart Edition ne işe yarar diye soru sormayın lütfen.Sorularınızı yine bu konu altına yazınız ben kendisine sohbetde soruları ileticem.Kendisi uzun süredir sektörde olan birisi olduğu için özellikle yurtdışı ve yurtiçi kariyerle alakalı sorularınızı sorabilirsiniz.
İnşallah iyi bir başlangıç olur.Devamını getirmeyi düşünüyoruz : )
Bu arada Unbalanceda yardımlarından dolayı teşekkürler.
u235 tarafından 02/Oca/14 00:03 tarihinde düzenlenmiştir -
bekliyoruz hocam finallerden sonra javayı kurcalamak istiyorum, nedir ne değildir öğrenmiş olurum
-
Hocam bende takipteyim yayını ileriye alamıyormuyuz :)
-
Allah devamını getirsin mürid kardeşlerim. Unutmamda izlerim inş. Kayıt almayı unutmayın! :D
-
hadi bakalım cuma katılacam inşallah
-
java sevmiyorum ama katılıcam :)
-
izlemeden beğenenlere selam bekliyoruz
-
Orhan ve Kadir Basol u da davet etseydiniz
-
böyle projelerle böyle konularla gelin yav :) inşaAllah bende katılacağım
-
javayı 3.alışımda AA ile geçtim la ben :D sizi denetlemeye geleceğim yanlış bişeyler anlatmayın :P