Tahribat Sözlük Olsa...
-
ekşi sözlük itü sözlük ayarında..
o gün itüsözlükte tahribat.com la ilgili abuk subuk tanımlar gördm son ra aklıma bu sitelerin amacında bi site olsa tahribat.com un kardeşi müridlerde sözcüklere tanım yazsa...
elbette kolay iş değil uraşmak gerek (ki tahribat zaten yeterince kasıordur admin abileri) öyle aklıma geliverdi paylaşayım dedim
-
Vakti zamaninda mitnikevin acti tahribat sozluk fakat muridlerin %90'i vaktini sozlukte gecirmeye baslayinca kapatildi :)...Burasida sozluk gibi hatta daha ileri her aradigini bulursun,cevap alirsin...
-
eskiden vardı.
mitnickkevin açmıştı.
www.tahribat.biz den yayın yapıyodu.sonra kapadıldı gitti hit problemi yüzünden.
ama yakında sozluk.tahribat.com olarak gelebilitesi var
edit. lan selçük nerdesin lan sen gel lan msn e :D dallama
-
İsim kullanma huseyin :)
-
işte benim düşündüğümde böyle ekşisözlük itüsözlükle depişecek bi sözlük sitesiydi ayrıca eskiden böyle bi etkinlinn old. örendim şaşırdım. tebrik ederim.
-
eet kevin bi kaç kişiyi yetkili de eylemişti çok güzel takılıyorduk ama kimse siteye yani buraya girmemeye başladı :) daha sonra da açmak için girişimler oldu ama imkansızlık vs. yapamadık.
-
belki subdomain olursa farklı olabilir .)
-
sozluk.tahribat.com veya nedir.tahribat.com
-
amele_2 hocam haklısın aslında öle bişede olabilir ayrı bi adres yerine..
-
hoca tbt forum varken sözlüğe negerek var öle olunca hem buralardakimse klmıyo millet forumun içine edemeyeceklerini bildikleri için sözlüğe gidiyo oranın içine ediyo :D
-
kesinlikle sozluk.tahribat.com taraftarıyım.Sebebine gelince;
Bir çok ıttırı zıttırı konuyu orda konuşabiliriz.Hit getirceğine inanıyorum biraz önce okan bayulgen makinada diyordu takip ediyorum.Burdan tahribat sözlüğüde takip edenler olacaktır.Diyordu sozluk halk gündemini gösterir başka bir kelime kullandı.Şimdi millet araştıracak harıl harıl sözlük.
Tarhibata rastlarlar ordan gelirler vs.. yani hem daha fazla hit buda daha yeni görüş demek.Ayrıca sözlük olayı çok güzel bence.Bana göre wordpress gibi sözlük sitesi kurulsun.MEsela sozlukcu.com adamlar ordan alt domainlerle uyelik dağıtsın zumsuk.sozlukcu.com dusunur.sozlukcu.com.
Sozluk daha yararlı bence.tartışma listeleri portallar vs.. hepsinden daha hoş bir havası var.Salak salak konulkar açarsın sınır yok.Yok heykırlamak istiyorum yaz millet takır takır dalga geçsin.Bu forumda öyle birşey olamıyor.Benim gibi fikrini açıkca savunma yanlısı biri gelip yazabilir hem forum olarak kullanılmayacağından dolayı tartışma olayıda çıkmayacaktır.
Evet millet sözlük kampanyası için şehir kısmına yada imzaya holy bize sözlük yap kampanyası ben başlıyorum...