Tahribat T Shirt
-
boxer iyi fikir harbiden:)
-
Ya gerçekten burası ultra ötesi bir yer ya .Arkadaşlarım diyorduda ben inanmıyordu hay aklıma ediyim :D bende mega alıcam parti'de sahneye çıkarken giyerim =)
-
Rene hocam bir t-shirt siparisini simdiden vermek istiyorum.bu belki 2-3 de olabilir.parası nakit.hatırladıgım kadarıyla bundan önceki t-shirtler 20 ytl den satılmıstı.ben yeniydim o zamanlar.lanet olsun. :)
kısmetse bu sefer alacam.Selametle.
-
yahu gelin bu işi bahar da halledelim.
azcık daha bastırın
cebittede farklı bi tasarım yapılır.
(rene hocada bakıyor ordan ters ters uğraşatırmayın beni die)) :))))))
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------yaza hallederiz hocam gene cebite doğru bu sefer biraz daha erken yaparız büyük ihtimal...
-----------------------------Dayı bana hemen ayır ama bol X li olsun geçen XXL aldım güçük geldi XXXXL felan varsa :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------yaza hallederiz hocam gene cebite doğru bu sefer biraz daha erken yaparız büyük ihtimal...
-----------------------------Dayı bana hemen ayır ama bol X li olsun geçen XXL aldım güçük geldi XXXXL felan varsa :)
-----------------------------Mega o zaman anca uyar sana =)
-
süper süper :) alırım mutlaka...
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam bu sefer millet şartlanmış gibi bana 3 numara olur diyip sonra kücük geldi diemiecek
alfa beta delta die boyutlara isim verecem :D
-
hocam daha erken belki ama bende isterüm + öyle tiki renkleri olmasın siyah rulzz derim ben mor neymiş abi :/
-
Rene hoja, Beni unutma, ben kessin istiyorum. TBT muridi K.K.T.C :D resimleri yollarm :D