Tahribat T-Shirt Basımı
-
inş. bu sene yatmaz.
-
Huerfanos bunu yazdıMetanet bunu yazdı
rene zaman ayirsa halleder ama cok mesakatli bi is hocam, kim para yollamis dekontlarla kontrol et
git baskiya sok ne kadar s olcak ne kadar m olacak belli degil, adamin elinde patlama olayi var.
bence bu isi yonetimden birinin ustune atmak yerine guvenilir bi muridin yapmasi daha saglikli gibi geliyor.
adamlarin o kadar isi gucu var.bide eski sistemdeki once t-shirtler baskiya ondan sonra paralar seklinde degilde
once paralar sonra baski gibi yapilmasi daha uygun.
dj_alper'e güvenmeyen yoktur bence , o yapsın :P
yok hocam o pazar geçti 1. si çocuk var uğraşamam
2.si okadar adamla görüştüm adamlara tekrar gidip bana fiyat verin diyemem dalga geçer gibi
toplu halde yapılacaksa ben alırım yapılmayacaksa çokta gerekli birşey değil zaten olmasada olur (sen tşörtü giy reklamını yap sitenin 3 ay sonra ban ye ab ye :| )
-
İşyeri izin sorunum olmasa izinde yada işsiz olsam heryerler uğraşır hallederdim bende izin alamıyorum çalıştığım yerden yapılmayacak kadar zor iş değil piyasada baskıcı çok
adminlere mail ve pm ile bildirin burada kızılan nokta arkadaşların kafasına göre bazı şeylere kalkışması
bu durum yönetim harici elden bilgi verilmedrn yapılırsa sıkıntı çıkabilir.
-
SeRDaR bunu yazdı
İşyeri izin sorunum olmasa izinde yada işsiz olsam heryerler uğraşır hallederdim bende izin alamıyorum çalıştığım yerden yapılmayacak kadar zor iş değil piyasada baskıcı çok
adminlere mail ve pm ile bildirin burada kızılan nokta arkadaşların kafasına göre bazı şeylere kalkışması
bu durum yönetim harici elden bilgi verilmedrn yapılırsa sıkıntı çıkabilir.
hacı yönetim birşey yapmayınca başka çare kalmıyor da ama;
iyiki silmişler konuyu yoksa çok gereksiz birşey için çabalayacakmışım :) -
hadi inşallah yapılır bende almak istiyorum :)
en kötü tasarımlar paylaşılsın zaten yapan yerler var tasarımları oraya götürür kendimiz çıkarttırırız
-
3 Yıldır bekliyoruz abi yaza hazır olsunda alalım
-
valla dj alpere haksızlık olur adam o kadar işe el attı rene geldi çat sildi :D
-
renenin isleri bunlar karistirmasin baskasi bence ugrastigiyla kalir cunku
-
HeyQirs bunu yazdı
renenin isleri bunlar karistirmasin baskasi bence ugrastigiyla kalir cunku
ya en azından tasarımı belirleriz reneye de hocam biz seçimi yaptık bunu basabilecekmisin diye sorarız
-
tbt içinde bir sayfa yapılsa shop.tahribat.com
onun üzerinden kontrol edilse daha iyi olur diye düşünüyorum. en azından alacaklar belli olur, hem para yatıranlar gözükür, hem de beden sorunu vs. olmaz.
tasarım bittikten sonra siparişler verilir, 1 ay sonra da kargolanmaya başlanır.