Tahribat T-Shirt Bastıracam
-
Tahribat logosu olan ibir t-shirt bastırmayı dusunuorum.nasıl olsun sizce ??
-
arkadaşım bende düşünüyorum ama tasarımcı arkadşlardan özel bişeyler yapmalarını isteyecektim zaten varda ama bi t-shotr icin dha özel şeyler olursa bende bastıracam
-
ir2 basicaktı bi ara sora ne poh yedi bilmiyom.
-
Durbakiim
kaç üye var tahribatta şukadar
tahribat.com logolu basarız yada sipariş üzerine üzerine nicklerde yazılır deriz mesela ====TaHRiBaT By OsmanSan====
iyi para kazanırız bea...sonrada sokaklara saldıkmı bebeleri t-shirtle oy oyy reklama bak bebeler vızır vızır tahribat tahribat diye dolaşır...
Nüçk olmaz bea karizmamız düşer yerlerde yok yok olmaz
-
SEN ŞİMDİ PARADA İSTERSİN YAWW SPONSORUMUZ HOLYONE ABİYDİ HERHALDE
-
bircok kisi hatirlamaz ama bu t-shirt mevzusu ilk acildiginda holy kendisinin bastiracagini solemisti, hatta ir ve designer 1-2 tasarim da yapmisti. ama birak t-shirt'ü el bezi bile goremedik daha :)
-
ben yaptıcam kendime vallaha
-
GLaDio bunu yazdı:
bircok kisi hatirlamaz ama bu t-shirt mevzusu ilk acildiginda holy kendisinin bastiracagini solemisti, hatta ir ve designer 1-2 tasarim da yapmisti. ama birak t-shirt'ü el bezi bile goremedik daha :)
hatta kazanana 1 kilo soğan verecekdi...dolandırıcı aytek çaldı tasarımlarımızı modacı oldu :)
-
ya gene konustuk o mevzuyu istanbula gittiğimde ama kolay iş değil...
1 tane 3-5 tane yaptıramıyorsun..
yaptırdınmı en azından 200 tane yaptırmak gerekiyor.. sağlam bi baskı ve sağlam bi tshirt ile beraber hesapladığındada maliyet ucuyor...
-
Tahribat logosu olan t-shirt bastırmayı düşünüyorsanız tasarımı yapın ben size maliyetini cırarırım hatta isterseniz t-shirt'lerin imalatını ben size yaparım
-
yapında cebit '06 da giyelim :D