Tahribat Üyeleri Ne İş Yapıyorsunuz ?
-
memurum a.q. varmı daha ötesi
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------
Elektronik, Teknik Donanımcıyım, Yaş 33 Evli 3 çocuk var. Son Zamanlar Kafe Açtım, Vaktimin büyük kısmı bu son zamanlar Tahribatta Dolaşmakla Geçiyor. Yarışmacı arkadaşlara da Başarılar dilerim.-----------------------------
hocam netcafemi yoksa normal cafe mi actın?nerede bu mekan merak ettim?
-
nra bunu yazdı:
-----------------------------HolyOne bunu yazdı:
Bilg müh
-----------------------------canima kiyicamm holy sen bile mesuun oldun ben daha surtuoom okulda...
8 seneye girdik daha mesun olamadik yeaa...
-----------------------------nra slm hoca cok zaman oldu beee... bu holy ne taklalar attı kitap yazacam Şeyhin Okul maceraları ama rtük direk +18 isteyecek ;) çok satar derseniz girişe başlayayım :P
-
Frosttear bunu yazdı:
-----------------------------shockman bunu yazdı:
Elektronik, Teknik Donanımcıyım, Yaş 33 Evli 3 çocuk var. Son Zamanlar Kafe Açtım, Vaktimin büyük kısmı bu son zamanlar Tahribatta Dolaşmakla Geçiyor. Yarışmacı arkadaşlara da Başarılar dilerim.-----------------------------
hocam netcafemi yoksa normal cafe mi actın?nerede bu mekan merak ettim?
-----------------------------Hocam bu Mekan Diyarbakırdadır, Net Kafe Doğrudur.
-
83 model bir adamım :D otelim yok, emlakcı degilim, sistem muhendisi olamadım, okumuorum okuorum arası bişeyim (uni de 7. seneme giricem inş) okulu bitirmeye niyetim yok. ticaretle de ugrasmıorum :D ne poh yedigim belli degil. izmir de yasıorum bedenen, ruhen ise yokum :D beyaz kadın ticaretine ilgim buyuk, sermayesiz iş kurma taraftarıyım devlet bizim gibileri desteklemeli bu konuda :D vergi ödemem, telekomdan haz etmem, PC nin gelmişini gecmişini bilmem :P kim ne yapmıs ilgilenmem :D daha ne diim beaaaaaaa
tahribatta takılan, gercekten bir işe butun benligini koyarak en iyisini yapacak bir toplulukla aynı forumu kullandıgıma gore yukarıdaki bilgiler yanlıs olması olasıdır :D 21 yasındayım dogru, izmirdeyim o da dogru, okulumun 7. senesi oda dogru. eklemem gerekirse grafik tasarım icin egitim aliyorum haftanın 4 gununu bu zevkli işe ayırıyorum, bilgisayar programcısı olmak hayalimdi ama yiyemeyecegim bişeyin altına yatmak mantıkısz geldi bana. bende PCden kopmamak icin degisik yonlere yoneldim :D niye bu kadar uzun yazdın diceksiniz gecenin bu saatinde insanın yazası gelio beaaa :D
evlenmeyede hic niyetim yok bu arada :D
-
Özel Sektör Muhasebe + Üniv Öğr. + Karanlık İşler..Yaş 20 Ama İş Bitmedi
-
bende 20 yaşında karanlık işlker ceviren bi boka yaramıyan biriyim dogduğumdan beri işsizim
-
kalpazanım piyasaya sahte kağıt 2 lik basıyorum :) Cad/Cam prog.
-
net cafe aq
-
gümrük malları pazarlama