folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat Üyelik Andı

Tahribat Üyelik Andı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek

bugün bazı konuları okuduktan sonra ve orada banlanmış bazı arkadasları gordukten sonra tahribat üyelik andı yazılmamıs neden ben yazmayayım dedim. daha sonra belki bütün müridler tarafından geliştirilerek üyelik sözleşmesi yerine bile konulabilir diye düşünüyorum. nasıl bir fikir bilmiorum ama görüşlerinize acıp tepkileri ve olumlu yaklaşımları alayım istedim..

TBT ye üye olduğum andan ve gönder gitsin butonuna tıkladığım andan itibaren bir TBT üyesi olarak diğer bütün forumların üyelerinden farkımı bileceğime, ve bütün her yerde TBT üyesi olarak farkımı hissettirecegime AND İÇERİM.

tbt de forumlarına konu actıgımda butun her seyi iki kere dusunecegime, actıgım konunun daha once milyon kere acılmadıgına arastırarak kesin kararımı verecegime ve konuyu acacagıma, konularda + - * / gibin sacma işaretler kullanarak genel kurallara karsı gelmeyecegime, konu ne kadar sacmada olsa adminler tarafından silinmeye uygun gorulmedikce konuyu acanı asagılayıcı tavırlar takınmyacagıma, bildigim konularda butun bildiklerimi tbt müridleri ile tartısıp kendimi geliştirecegime, yeni bir sey okudugumda ve ya ogrendigimde arastırma yapmadan yalan yanlıs tbt forumuna konuyu acmayacagıma, kız erkek, din, millet, ırk, dil ayrımı yapmadan kendimi bilerek haddimi bilerek davranacagıma, her kim olursa olsun karsımdaki fikirler uyusmasa bile tartısmanın dozunu kacırıp tatsız durumlar yaratmayacagıma, forumlarda actıgım konularda reklam amaclı bilgiler yayınlamayacagıma, aldıgım haberlerin kaynaklarını daima altına not ederek kaynagı ile birlikte verecegime, baskalarının haklarına gasp etmicek sekilde davranacagıma, banlanmış uyelerin neden banladıklarına her zaman bakarak kendimi onları yapmayacak sekilde geliştirerek tbt ye faydalı olacagıma, kodlama, tasarım, programlama bilmesemde her daim TBT de ADAM olacagıma namusum ve serefim uzerine yemin ederim.....

(düzeltilecek yerleri beraber duzelterek guzel bişi cıkarabilirz bence herkes okuyarak bence TBT nin ana dusuncesini birascık anlayacak sekilde yapmayı basarabilirsek cok guzel olacak beaa)

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    Kefilimi Sadık Kalacağıma Onu Küçük Düşürmeyeceğime And İçerim :D

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek
    yemin ederken sag elin maus üstünde olmasına dikkat edelim :D

yunusozturk.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

wassh bunu yazdı:
    -----------------------------

TBT ye üye olduğum andan ve gönder gitsin butonuna tıkladığım andan itibaren bir TBT üyesi olarak diğer bütün forumların üyelerinden farkımı bileceğime, ve bütün her yerde TBT üyesi olarak farkımı hissettirecegime AND İÇERİM.

tbt de forumlarına konu actıgımda butun her seyi iki kere dusunecegime, actıgım konunun daha once milyon kere acılmadıgına arastırarak kesin kararımı verecegime ve konuyu acacagıma, konularda + - * / gibin sacma işaretler kullanarak genel kurallara karsı gelmeyecegime, konu ne kadar sacmada olsa adminler tarafından silinmeye uygun gorulmedikce konuyu acanı asagılayıcı tavırlar takınmyacagıma, bildigim konularda butun bildiklerimi tbt müridleri ile tartısıp kendimi geliştirecegime, yeni bir sey okudugumda ve ya ogrendigimde arastırma yapmadan yalan yanlıs tbt forumuna konuyu acmayacagıma, kız erkek, din, millet, ırk, dil ayrımı yapmadan kendimi bilerek haddimi bilerek davranacagıma, her kim olursa olsun karsımdaki fikirler uyusmasa bile tartısmanın dozunu kacırıp tatsız durumlar yaratmayacagıma, forumlarda actıgım konularda reklam amaclı bilgiler yayınlamayacagıma, aldıgım haberlerin kaynaklarını daima altına not ederek kaynagı ile birlikte verecegime, baskalarının haklarına gasp etmicek sekilde davranacagıma, banlanmış uyelerin neden banladıklarına her zaman bakarak kendimi onları yapmayacak sekilde geliştirerek tbt ye faydalı olacagıma, kodlama, tasarım, programlama bilmesemde her daim TBT de ADAM olacagıma

namusum ve şerefim üzerine yemin ederim :)))

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek
    biraz saçma durmuyormu boyle bır uygulama...
    ona bakarsan bıde tahribat vatandaşı olmak ıcın bazı bascurulard devreye gırsın ve tbt vatandası/muridi olurken tbt marsını okuyup bu andı ıcmek gerek...

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek

Kehanet bunu yazdı:
    biraz saçma durmuyormu boyle bır uygulama...
    ona bakarsan bıde tahribat vatandaşı olmak ıcın bazı bascurulard devreye gırsın ve tbt vatandası/muridi olurken tbt marsını okuyup bu andı ıcmek gerek...

-------------------------------

Mesaj wassh tarafindan 15 Mart 2008 (Cumartesi) tarihinde yazildi.

her kim olursa olsun karsımdaki fikirler uyusmasa bile tartısmanın dozunu kacırıp tatsız durumlar yaratmayacagıma, baskalarının haklarına gasp etmicek sekilde davranacagıma, konu ne kadar sacmada olsa adminler tarafından silinmeye uygun gorulmedikce konuyu acanı asagılayıcı tavırlar takınmyacagıma,

bence tam senlik olmus burası senin icin yazmısım sanki :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    hamamda abdest alıp başınızdan aşağı 7 tas su döktünüz mü bakiim?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

Mousem ve klavyem üzerine and içerim :D

Yalnız biraz saçma olur hacim nedenine gelirsek özgür etkilenmemiş ortam ortadan kalkar.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Baya saçma olur :) Hadi yapıldı diyelim kim durup okuyacak ki bunu :|

Ben şahsen yemişim andını der girerdim siteye :|

Her Hakkım Saklıdır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

maksat geyik  yaa :))

adam uğraşmış o kadar yazmış biraz destekleyelim :D

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek
    NetBABA bunu yazdı:

Mousem ve klavyem üzerine and içerim :D

Yalnız biraz saçma olur hacim nedenine gelirsek özgür etkilenmemiş ortam ortadan kalkar.

özgür etkilenmemiş ortam ortadan kalkmaz kesinlikle bence... bak ne guzel tartısan tartısmayı biliyor. helal sana kardesim.. bu sekilde soruya cvp verirlmezde ne yapılır... neden etki etmeyecegine gelirse; herhangi bir sınırlama getirmior tamamen kişinin insiyatifine kalıor yazdıklarım.... sence burası diger butun sitelere gore elit bir yer degil mi? buraya kayıt olmayı ve yeni sisteme gore comze olmaktan kurtulan biri elit kişilerle birlikte olmayı hak etmior mu? işte ozgur irade die bırakırsak ve bir yol gostermessek istedigi davranırsa ona laf atar bunla tartısırsa biri o zaman diger elit kişilerle birlikte olmak icin buraya uyelik yaptıran birinin hakkına gasp etmiş olmazlar mı sence?

ayrıca sacma diyen arkadaslar diger forumlara uye olurken acaba hic uyelik sozleşmesi die bir metin gorduler mi? ya da okudular mı? merak ettim

Toplam Hit: 1467 Toplam Mesaj: 15