Tahribata Bir Teşekkür... Andidit
-
Sevgili kardeşlerim.. kardeşlerim diyorum gercekten sizi seviyorum. gelelim konumuza ben bu siteye bir tesaduf eseri bilgi ararken geldim cok hosuma gitti uye oldum mutlu oldum. teşekkürümün sebebi burdan cok sey öğrendim mesleki acıdan yeri geldi bunları kullandım para kazandım ama buraya cok fazla bir şey katamadım gerek vakit gerekse bilgi acısından imkanlarım kısıtlıydı .. kullandiğim bilgilerden oturu hepinize teşekkür ederim uzerimde hakkınız var..
not : mütevazı bir it im :) (information technologies) hackle alakam yok. -
bende burdan tahriye herkeze tesekkur edeyim bari yeni konu acmadan
arkadasim samimiyetin icin saol bu arada
arkadaslar bende gercekten cok sey gordum ogrendim saolun elimden geldigince biseyler koymaya calistim ama yeterikadar koymadigimin farkindayim cunki koyacagim seylerin gereksiz olmasindan oyle gorulmesinden korkuyorum :d -
Biz Teşekkür Ederiz...
Saygılar...
Tariqat İstihbaratcısı & Dalkavuğu =)
Hemende Nassı Bi Ünvan Buldum Kendime :)) -
tahribatın farkı budur! ;) Ayrıca bende herşey için hepinize tek tek teşekkür ederim!
-
andidit kardeş notun hiç hoşuma gitmedi :) kendini insan olarak gör :)
-
sanirim kendini kurt olarak tanitmak istedi
-
ne hakkımız olcak hoca :) tariqatte herkesin hakkı helal :)
-
gozunu sevdiğimin turkcesi nereye ceksen gidiyo..:)
-
Biz de az yararlanmadık taribattan ee ne de olsa burası bi paylaşım ortamı emeği geçen herkese teşekkürler...
-
rica ederiz:))
her zaman bekleriz:P -
tesekkure gerek yok kımsenınde kımseye borcu yok burada herkes bunun icin var!Ben sadece holyone nin sitede biseyler yazmadigina uzuluom simdi cıkar bişey yazar bende gulerim:)
Toplam Hit: 2004 Toplam Mesaj: 15