Tahribat.Com / Login Paneli (Tasarım)
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------evet sitenin tasarımını güzelce yaparsan ve beğenilirse tahribatın tasarımı değişebilir
-----------------------------
Çok geniş bir şey lazım ona. Fazlasıyla uğraşılır. Denemek lazım :F
-----------------------------yardımcı olacak kişileri bulmak zor değil bir nick kadar uzağında..
biz yaparız beğenilene kadar değiştiririz sonra da onay ve başkası da kodlar işte.. -
zone bunu yazdı:
-----------------------------Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------evet sitenin tasarımını güzelce yaparsan ve beğenilirse tahribatın tasarımı değişebilir
-----------------------------yardımcı olacak kişileri bulmak zor değil bir nick kadar uzağında..
biz yaparız beğenilene kadar değiştiririz sonra da onay ve başkası da kodlar işte..
bi ara uğraşalım :) -
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------zone bunu yazdı:
-----------------------------Daniel-Koo bunu yazdı:
biz yaparız beğenilene kadar değiştiririz sonra da onay ve başkası da kodlar işte..
bi ara uğraşalım :)
-----------------------------çok güzel olur ben zaten zevkine yaptığımdan iş olarak görmüyorum.. sıkıldıkça yaparım karalarım bişeyler..
bence ilk olarak site aynı kalmalı ama bazı yerlerin (bannerların , butonların vesair) geliştirilmesi lazım..
yani tahribat.com v2011 olmalı sadece -
courier yerine sans serif bişi deneseydin keşke, psdyi yollayabilir misin fileserve mümkünse :)
-
bende böyle birşey yaptım
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------giriş yap butonu nerde :) şifremi unuttum butonu nerde :) kayıt ol nirde :)
Bence gayet başarılı olmuş moral bozmamak leazım.
-
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------temalara eklenebilir belki ama bu tasarım değişmemeli =)
-
mevcut tema desteklerine eklenebilir güzel birşey yapabilirsen bence, ama tahribat 'ı tahribat yapan bu tema kesinlikle değişmemeli.
-
eXceptioN bunu yazdı:
-----------------------------mevcut tema desteklerine eklenebilir güzel birşey yapabilirsen bence, ama tahribat 'ı tahribat yapan bu tema kesinlikle değişmemeli.
yok tema iyi zaten. eğer tasarım değiştirilmeye kalkarsa resim boyutları vs sitenin hızlanması konusunda problem yapabilir zannediyorum.
ama üst banner vs değişebilir :) -
bence ilk olarak site aynı kalmalı ama bazı yerlerin (bannerların , butonların vesair) geliştirilmesi lazım.. değişmesine bende karşıyım çünkü tbtye böle alıştık...