Tahribat.Com Adı Nerden Gelior (:
-
Ey müridler tahribat.com adminlerimizin nerden aklına gelmis ve bu domaini almıstır sizce ?
-
sen tahribatın açılımını bilmiyonmu yazık yazık ....
-
tahrip den , sitedekiler bomba, parçalama, yıkma , dağıtma konusunda doğuştan gelen allah vergisi yeteneklerinden dolayı bu isimde karar kılmışlar
-
godaddy olabilir emin degilim.
-
tahrip.com a ne oldu eskiden kardeş site idi sonra kavga mı ne olmuştu. Kapandı bidaha açılmadı güzel yazılımlar vardı zamanında. Webwiz forumdu sanırım..
-
bilgidim kadarıyla tahrip.com bizim siteye katılmıstı toplu olarak
-
Siteye üye olanların psikolojilerinde ve günlük yaşantılarındaki ilişkilerinde yaşanan "tahribat"tan geliyor .
-
Anladım x)
-
holy'nin yillar once mail calma programi koydugu sade bir siteydi..
zamanla eklendi
kaftan gibi bicildi..
-
Tahribat 8 Yıl kadar önce Kuruldu, Yöneticilerinin Müthiş Yıkım Gücü ile Nam Saldı. Şu anda İse Bilgi Topluluğu haline Gelerek Doyum Noktasında Zirvedeki yerini aldı.
Buradaki Topluluk Bilim, Fen, fizik, Matematik, Donanım, Yazılım, Elektronik, Kimya, Sosyal Hayat, Yaşama Dair olan her şeyin işlenebildiği bir paylaşım ve Bilgilendirme Platformu olarak Bilgi Tarikatı olma Yolunda zirvedeki Yerini Çoktan Almış Ender Sitelerdendir.
DİPNOT: Tahribat.Com Üyesi olmak bir ayrıcalıktır, Değerini bilen için. (Biraz Yıkama Yağlama gibi oldu ama Harbi içimden Gelenler Ve Doğrulardır bu dediklerim. :) )
-
shockman yetkim olsa bu post icin sana madalya verirdim (: