Tahribat.Com Çentik Butonu - Öneri - İstek
-
Merhaba arkadaslar.Bazı konular aciliyor ve aslında bircok muride gerekli olacak icerik barindirabiliyor.Sonra konunun altina çizik, çentik, eve gidince çekerim, guzel konu vsvs ... aslinda kurallara o kadar da uymayan msajlar yaziliyor.Bu da konuda kirliliğe neden oluyor. Allah'a havale butonuna benzer "bu konunun benim için yeri ayri" butonu istiyoruz. Ayrica bu özellik sayesinde yukarida bahsettigimiz durum ortadan kalkmis olur. Bir diger güzelligi de kullanicilarin ilginç bulduklari konulara çentik butonu sayesinde daha sonraki günlerde de rahatlikla ulaşabilmeleri mümkün olacak. Hatta sistemin bu özelliği geliştirilebilir.Mesela kullanıcıya seçenekler sunulabilir. Konuyu benim için 1 hafta sakla, 1 ay sakla gibi.zamani geçince bi uyari mesajiyla çentik otomatik silinebilir. Aklima şimdikil bunlar geldi.Diger arkadaslarin katkisiyla çok gerekli bi özellik ortaya çıkarilabilir.
-
bu konunun benzeri 4-5 tane var hocam yeni açmasaydın keşke
-
bence En Cok lazım olan Button B.S.G buttonu olsa harika olur :)
-
Hacı sana tam destek hep destek veriyorum ve konuyu bilimum üst mercilere havale ediyorum
-
evet olabilir hoşumuza giden gerekli gördüğümüz konuları çentiklesek iyi olurdu. holüü duy sesimizi (:
-
Çok defa bu istek dile getirildi ama nedense yapılmadı. gerçekten çok iyi ve amaçlı olur
-
tarayıcının bookmarklar var
sayfalarn sağ altta bookmarklar var
tbt not defteri var
hala ne çentigi :|
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------
tbt not defteri var
-----------------------------tahripad fikrini ben verdim rene yaptı öylesine bi aralar düzenleyecekti yapamadı :| kaldı öyle kimse kullanmıyo halbuki çok işe yarayan birşey
:| -
FCN bunu yazdı:
-----------------------------tarayıcının bookmarklar var
tbt not defteri var
bookmark'ın tarayıca kaldığından mütevellit, şirkete geldiğinde başka eve gittiğimde başka ofise gittiğimde başka bookmarkla boğuşmakda ayrı bir işkence olur hacı ;) -
TeRRoR bunu yazdı:
FCN bunu yazdı:
tbt not defteri var
bookmark'ın tarayıca kaldığından mütevellit, şirkete geldiğinde başka eve gittiğimde başka ofise gittiğimde başka bookmarkla boğuşmakda ayrı bir işkence olur hacı ;)
-----------------------------kendi yapmıs oldugum online notepad sistemim var hocam web uzerinde.ama tahribat.coma özel olursa farklı özellikler barindıran bir plugin olarak dusunulebilir.
-
önemli linkleri tahribatta not defterine ekleyebiliriz boşa uğraştırmamak lazım aslında.