Tahribat.Com Dan Duyurudur

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Kayıt Tarihi: 23/Mart/2003
    Erkek

    Merhabalar,

    Tahribat.Com'da modluk görevi yürüten yaklaşık 6 mod, düşüncelerinin site iceriği ile uyuşmadığı ve genel kurallarımıza aykırı davrandıklarından dolayı modluk görevlerinden alınmışlardır.

    Bazı müritlerimizin bunun sebebi ile ilgili sorularına cevaben bu acıklamayı yazıyorum.

    Bir kac mod, yaklaşık 2 ay önce, Tahribat.Com'dan başka bir web sitesi acarak, geyik yapma adı altında, Tahribat.Com'da yazan muritleri fişlemeye başladılar...

    En başta özellikle belli bazı görüşleri savunan kişileri tesbit etmek amacı ile uygun olarak görülebilecek bu düşünce, geniş manada düşünüldüğünde bizim için büyük sorun teşkil etmeye başladı.

    Sizinde hak vereceğiniz gibi, Tahribat.Com'da yazdığını yazıların ve düşüncelerin tartışılacağı yer Tahribat.Com'dur, başka bir sitede bu sitede yazdıklarınızdan dolayı bu sitenin üyeleri tarafından yargılanmanız tabiki sizin ve bizim acımızdan hoş değildir...

    Buna karşılık olarak bu modlara gerekli uyarıyı yapmış ve bu tarz konuların başka bir sitede yazılmasını engelledik. Tabiki bu arkadaşlara verdiğimiz emir kendilerini biraz bozmuş :)

    Ve, özellikle beni, Pkk sempazitanlarını, yobazları Tahribat.Com'da korumak ve kollamakla, diğer adminlerin banladığı kişilerin banlarını, hit getirdiği amacı ile banlarını acmakla suclamışlar :)

    Aşşağıda sitede belli yerlerden ulaşabileceğiniz bi kac kaydı gösteriyorum :)

    28731 ByNiko renegadealien Terör ve Pkk yanlısı yazılarından dolayı banlanmıştır

    30117 JGnKrenegadealien Pkk Sempazitanı Şerefsiz...

    29238 cyberwarrior renegadealien Pkk Sempazitanı

    25744 ibrahim_c renegadealien Gereksiz, Devleti ve Türk Ordusunu Aşşağılayıcı Yorumları nedeniyle, gereksiz bir üyelik olmasından dolayı tekrar banlandı...

    27766 Anarsist renegadealien Onun banladığını, Ötekine Gidip Actırma Sikerim Senin Belanı... Siteye küfür, Flood yapmak, admine hakaret, pkk yanlısı mesaj atmak, şerefsiz olmak sebebi ile ebediyete kadar banlandı...

    25757 Delegado_Zero decameron Atatürk ilkelerinin ana öğesi, vatanın bölünmez bütünlüğüne ve devletin fiziki yapısına kast ederek kürtçü ayrılıkçı oluşumlarda yer aldığı ve pkk sempatizanlığı yaptığı tespit edilmiştir.(kaynak profil sitesinden. http://www.forzalivorno.org/viewtopic.php?t=8600&highlight=pkk )

    35182 djtyk decameron Gerek msninde , gerek yorumlarında daha evvel birçok kişinin lordwarrior denen adamla ilişkide olduğunu destekler şikayetleri , http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=71300&sayfa=1#708762 daki "sülo da yanımızda :) banlılardan :D" nun lordwarrior olması ( halis mulis pkklıdır geçmiş ban sebeplerden bilen bilir. MSN lerine http://www.xoybun.com/ dan urller vermeleri vs , kevfvillikleriyle beraber üyeliklerne son verilmiştir..

    34820 cica_608 underzero pkk teror orgutudur ve korkmadan soyleyebiliyorum ki PKK ELI KANLI BIR TEROR ORGUTUDUR ve coluk cocuk demeden olduren kisiler kim olursa olsun hicbir hakli yonu tarafi YOKTUR...

    26086 CihatStyle ComputerWolf pkk cakkalarinin eylemine girmis bir cocugu polis tutuklamis buda gelmis sizin kardesligini bumu,cocugu niye tutukladiniz kolunu niye kirdiniz..ulan serefsiz adi , gecenlerde polisimiz bot,mont,yiyecek,defter,muz kalem dagitirken nerdeydiniz...siktirin gidin lan.

     

    Ve bunlar gibi niceleri, banned.asp de bulunmaktadır...

     

    1. Olm, o kadar zaman sitede modluk yaptınız öğrenemediniz mi, birilerini bişeyle suclayaksanız, bari somut bi kanıtınız olsun,böle işkembenden sallamayın :))))

    Bu arkadaşlar, banlanan pkklıların banlarını aslında benim pkklı olduğum için değil, sitede hit korkusu yaşadığım için actığımı sölemişler :)

    2. Bişeyleri yazarken azcık saksıyı calıştırın, eğer hit gibi bi düşüncem olsa, ttnetin siteyi yasakladığı günde, üye olma sayfasında aşşağıdaki yazıyı görmezsiniz:)

    Tahribat.Com Üyelik Alımını Kapatmıştır

    Küçük bir not ekleyim, Tahribat.Com'da banlanan üyelerin, banları, destek@tahribat.com'a mail attıkları taktirde gözden geçirilmekte ve banlandıkları sebebi tekrar etmemeleri şartı ile banları tekrardan gözden geçirilmektedir...

    3. Fakat arkadaşların hiçbişiden haberi olmadığından, bizi pkklı olmakla suclamışlardır :) Abicim hani herkezi suclayında, her bayramda, günlük 70-80 bin sayfa gösterilen sitenin tepesine dalgalanan türk bayrağı ekleyen beni, her 10 kasımda, siteyi karartan beni suclamayın yahu :)

    ve unutmadan, Tahribat.Com kuralları derki,

    Foruma takılan kullanıcılar, dinsiz, imansız, yobaz, yunan sempatizanı, Satanist, Nazist, Sadist yada bu tip ideolojilere sahip olabilirler, hakaret yada küfür etmedikleri sürece bu forum her tip insana açıktır, Önemli olan fikirleri paylaşmaktır.

    Neyse konuyu cok uzatmaya gerek yok,

    Aslında kendilerinin hiç biri kötü insanlar değiller, hepsinide seviyorum, zaten sevilmeseler Tahribat.Com'a mod olamazlardı fakat, böle bi yanılgıya kapılıp 2 zamanlı motor gibi birbirilerini tetikleyerek, bu tarz bir olayın yaşanmasına sebebiyet vermişlerdir, Kaldiki aralarından 2-3 tanesinin gitmesine üzüldüm...

    http://www.tahribat.com/rulelist.asp?rulecat=1&id=16 Kuralına aykırı hareket ettiklerinden dolayı bazılarının siteye girişleri engellenmiştir, eğer yukarda acıkladığım gibi destek@tahribat.com ile iletişime geçerler ise, tekrardan siteye girebilirler...

    Tabiki sitede her zaman yazmaya devam edebilirler ve hoş olaylarla karşılaşılmadı...

     

     

     


    Sanıyorum kendi atasözümü yaptım, kaynak belirterek kullanabilirsiniz. 10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Not : Söyleyeni belli olduğu için(Ben) atasözü değil, özlüsöz oluyormuş, dolayısı ile kendi özlüsözümü yapmış oldum :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2007
    Erkek

    dogru alınmıs bir karar olarak degerlendiriyorum.

    o arkadaslar da ayıp etmisler dogrusu.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2005
    Erkek
    herşeyin hayırlısı..

    "Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2007
    Erkek
    eline sağlık rene güzel bi temizlik operasyonu yapmışsınız tebrikler

    sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Haziran/2002
    Erkek
    Hayırlısı olsun abi..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Ekim/2007
    Erkek

    ve unutmadan, Tahribat.Com kuralları derki,

    Foruma takılan kullanıcılar, dinsiz, imansız, yobaz, yunan sempatizanı, Satanist, Nazist, Sadist yada bu tip ideolojilere sahip olabilirler, hakaret yada küfür etmedikleri sürece bu forum her tip insana açıktır, Önemli olan fikirleri paylaşmaktır.

    gereken neyse yapılmış..herşeyin hayırlısı..


    Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Eylül/2005
    Erkek

    Foruma takılan kullanıcılar, dinsiz, imansız, yobaz, yunan sempatizanı, Satanist, Nazist, Sadist yada bu tip ideolojilere sahip olabilirler, hakaret yada küfür etmedikleri sürece bu forum her tip insana açıktır, Önemli olan fikirleri paylaşmaktır.

    rene site girişinde bu yazıyor.. peki bu adamlar çıkıp küfür fln ettilermi? yok sadece görüşlerini beyan ettiler ki sitede bahsi bile geçmedi Firexle arkadaşlığımız var adam ağzını açıp bir kere bile rene şöyle rene böyle demedi.

    siteden uzaklaştırılan arkadaşların açıklamasını okudum. Ertanın durumunu bende biliyordum. mod oldugundan haberim yoktu o adam bilgiliydi faladı filandı.. tamam ama uzaklaştırdıgın adamların ondan ne farkı vardı? hemde bu insanlar site için daha önemli kişiliklerdi neyse merak ediyorum neden acaba bu kadar rahatsızlık oluşturuldu kendi aranızda konuşup pek tabi çözebilirdiniz. Sonuçta o insanlar çocuk değil yıllarını tahribatta geçirmiş adamlar.

    ek bilgi:

    Bütün bunların üstüne hemen herkes tarafından bilinen ve şaşkınlıkla karşılanan pkklı gerici Ertanın moderatör yapılmasıda ayrı bir fiyaskodur. eğer doğruysa kırıldım gerçekten gerekçeside şuymuş;

    "Bundan sonra kişilerin pkklı olması bizi ilgilendirmez. Site içerisindeki hareketlerine göre banlanır"doğruluk payı varmı?


    Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2008
    Erkek
    ağaç budanarak büyür ve kendini tazeler
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2008
    Erkek
    Yorumlarını sevdiğim müridlerdi.Hayırlısı olsun bakalım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 29/Ekim/2005
    Erkek

    gerçekten işi hakkıyla yapabilecek arkadaşların başa gelmesi gerekli bence..

    çok geniş bi portal çünkü burası ayrıca büyük sorumluluk gerekiyor.. bunun hakkını verecek insanlar lazım bence


    Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    Modlardan Firex Dkn ve Khine Modluğu kendi bıraktıklarını söylüyor?
Toplam Hit: 10660 Toplam Mesaj: 54