Tahribat.Com "Dan Nostalji Fırtınası..
-
ama o zamanlar boş geçmiş çünkü 3 yıl sonra benim gibi birinin üye olacağını bilmiyordunuz :)
-
axi-cyber bunu yazdı:
-----------------------------
vallahi sayfa tarih kokuyo
-----------------------------Ahanda kim gelmiş :)))
-
DJ_Alper bunu yazdı:
ama o zamanlar boş geçmiş çünkü 3 yıl sonra benim gibi birinin üye olacağını bilmiyordunuz :)
-----------------------------Evet hasretle yollarını gözledik DJ_Alper
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Evet hasretle yollarını gözledik DJ_Alper
-----------------------------Biliyorum zaten Dedim tbt bensiz kalmasın :)) hatta rüyamda gördüm sitenin ismini elinde bir bıçakla adam üstüme geliyordu bıcağın üstünde tahribat a gir yoksa bıçak sana girecek yazıyordu ben tbt ye girmeyi tercih ettim :))))
-
vay bea :D bendede bordo halinin reimsleri vardı ne günlermiş.
-
:) o günler...
Forumlara açılan her konuya cevap veren, bi R.u.s vardı, aytek bu yüzden foruma mesaj gönderme limiti koymuştu :D insan özlüyor be o günleri. Bir dünya icraatlar oluyordu :) ve ben kariyer yapıcam diye hep uzaktan izliyordum hack olaylarını :D -
hatirliyorm o zamanlari ben. hatta hic bitmeyen hikayeye birseylerde yazmistim. tabi o zamanlarki uye ismim farkliydi. hele stan turkce yariyordu beni gulmekten. pouf. zaman cok cabuk geciyor.
-
:) üye olmaya cesaret edemediğim zamanlar :)
-
15 yaslarinda bi velettim o zamanlar :P cok guzel gunlerdi yaw, valla kusura bakmayin ama nerde cokluk orda bokluk demisler, uye sayisi azken daha guzeldi sanki biseyler...
-
aga bu fotoları taraıh muzesındenmı aldınız