folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Tahribat.Com Davetiyeli Üyelik Sistemi Hakkında Bilgilendirme

Tahribat.Com Davetiyeli Üyelik Sistemi Hakkında Bilgilendirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    mesela ben kefıllık sıstemımı kullanmak ıstemıyorum 72 saat sonra vs vs ? elımden mı gıder ? yanı gıderse kullanayım mı ? gitmesse kalsın ılerıkı zamanlara saklamayı planlıyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    ya bu artış olayı nasıl oluyor ilk baktığımda yarım saat önce yediydi şimdi 10 olmuş kullandım hemen bir tane arka :D

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek

rekabet ugruna login-mesaj kasanlar fln olmaz inş..

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Chaoser bunu yazdı:
    -----------------------------
    ya bu artış olayı nasıl oluyor ilk baktığımda yarım saat önce yediydi şimdi 10 olmuş kullandım hemen bir tane arka :D

Fonksiyonu yeniden düzenledik... 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    hocam ellerine sağlık ya bende bunu düşünüyordum ama söyleyemiyordum çok güzel oldu bu sitenin kalitesi artacak böyle giderse
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    samurai bunu yazdı:

rekabet ugruna login-mesaj kasanlar fln olmaz inş..

kasılarak yapılabilecek hiç bir şey key sayısını etkilememektedir :) 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

açıkcası kendimi eski gördüğüm için bi hevesle bölümlere bakdım yok.. heralde operadandır dedim ie açdım bakdım gene yok.. koymadı değil açıkcası.. sanırım uyelik hakkı için internet ortamında her buldugum resmi konu yapıp her vidyoyu koyup her konu altına muhahaha yazıp   Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde   bölümüne  gerekli gereksiz yalakalık yazmam gerekio.. neyse ozaman kalsın ben birine uyelik vermesemde olur..

bilmiorm ben operayı acınca direk loginli bi şekilde girdiğim için belki ondan puan alamamısımdır ama umarım bu sefer üyelik sorunu ortadan kalkar..

NesTo | same shit diffirent asshole
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek
    sipidik bunu yazdı:

açıkcası kendimi eski gördüğüm için bi hevesle bölümlere bakdım yok.. heralde operadandır dedim ie açdım bakdım gene yok.. koymadı değil açıkcası.. sanırım uyelik hakkı için internet ortamında her buldugum resmi konu yapıp her vidyoyu koyup her konu altına muhahaha yazıp Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde bölümüne gerekli gereksiz yalakalık yazmam gerekio.. neyse ozaman kalsın ben birine uyelik vermesemde olur..

bilmiorm ben operayı acınca direk loginli bi şekilde girdiğim için belki ondan puan alamamısımdır ama umarım bu sefer üyelik sorunu ortadan kalkar..

hocam var hakkın nası görmüosun?

tekrar ediyorum mesaj yada konu acarak elde edilebilecek bir şey değil davetiye öyle olsa c/p yapanların 50000 hakkı olurdu :) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

http://img340.imageshack.us/img340/2106/tbtox1.jpg

walla hal durum bole bende kısa yol menusu bile yok :D öle bi dışlamışınız ki :P 

NesTo | same shit diffirent asshole
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek
    başlangıç bonusu olarak herkese bi 2-3 tane verilseydi ya xD

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
Toplam Hit: 19782 Toplam Mesaj: 114