folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat.Com Facebook Application

Tahribat.Com Facebook Application

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turan-Mete
    Turan-Mete's avatar
    Erkek
    Ellerine ve kodlarına sağlık ...

Nasıl ki doyurulmayan açlık bir müddet sonra, açlık hissinin iptali ve neticede ölüme yol açıyorsa, okuma ve fikretme davası için de aynı şeyler sözkonusu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    böyle bir uğraşta bulunduğun için ekledim kendimi. lakin hiç girmem. eyvallah.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek
    kim kimmiş meselesi için oldukca guzel bi uygulama teşekkürler firex

Bu niymiş la?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    ya resimimde benim nickim nie yazmıyo normal adım yazıyo :S

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Tekrar teşekkürler. Seadog sen uygulamayı birisinden test aşamasında eklemişsin. O zamanlar nicki kendim dbden giriyordum. O resim eski sayılır. Şimdi nickini giren herkesin yazıyor.

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:
    -----------------------------
    Tekrar teşekkürler. Seadog sen uygulamayı birisinden test aşamasında eklemişsin. O zamanlar nicki kendim dbden giriyordum. O resim eski sayılır. Şimdi nickini giren herkesin yazıyor.
    -----------------------------
    yazdım tekrar ekleyip ama arkadaşın profilde yine adım gözükuyo

edit: FireX tamam dostum düzeldi. içime dert olmustu da:D

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek
    eyvallah hocam guzel olmuş ellerine sağlık.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xLn
    xLn's avatar
    Erkek
    bazı mürütler merak edebiliceğini düşündüm. umarım reklama girmez.. http://www.tutorialci.com/20080412222/Teknoloji-internet/internet/Facebook-icin-Application-Eklenti-Yapimi-ve-Gelistirme-Baslangic-ve-Kurulumu.html bu linkte facebook için nsıl application yani eklenti yapılacağını anlatan bir ders var umarım yardımcı olur belki daha fazla tahribat eklentileri olur facebookta...

www.Tutorialci.net - Türkiyenin en kapsamlı Tutorial (Ders Anlatım) Sitesi...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    hoca ben şimdi ekledimde. sol tarafta çıkıyor ama tıklayinca yine benim profil sayfam çıkıyor. biey anlamadim:) zaten bu feyzbuka girmeyi sevmiyom beynim dönüyo:) karmakarişik bişey. bi tarif et sana zahmet nasil görecez sizi:)

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

tolgajan şan kim ki aynı kendime benzettim.

bu arada buna benzer bir konu daha vardı. türkiyenin illeri ve dünyadaki tbt müridleri diye :)(resimli)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 7238 Toplam Mesaj: 46