Tahribat.Com Facebook Application
-
Ellerine ve kodlarına sağlık ...
-
böyle bir uğraşta bulunduğun için ekledim kendimi. lakin hiç girmem. eyvallah.
-
kim kimmiş meselesi için oldukca guzel bi uygulama teşekkürler firex
-
ya resimimde benim nickim nie yazmıyo normal adım yazıyo :S
-
Tekrar teşekkürler. Seadog sen uygulamayı birisinden test aşamasında eklemişsin. O zamanlar nicki kendim dbden giriyordum. O resim eski sayılır. Şimdi nickini giren herkesin yazıyor.
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Tekrar teşekkürler. Seadog sen uygulamayı birisinden test aşamasında eklemişsin. O zamanlar nicki kendim dbden giriyordum. O resim eski sayılır. Şimdi nickini giren herkesin yazıyor.
-----------------------------
yazdım tekrar ekleyip ama arkadaşın profilde yine adım gözükuyoedit: FireX tamam dostum düzeldi. içime dert olmustu da:D
-
eyvallah hocam guzel olmuş ellerine sağlık.
-
bazı mürütler merak edebiliceğini düşündüm. umarım reklama girmez.. http://www.tutorialci.com/20080412222/Teknoloji-internet/internet/Facebook-icin-Application-Eklenti-Yapimi-ve-Gelistirme-Baslangic-ve-Kurulumu.html bu linkte facebook için nsıl application yani eklenti yapılacağını anlatan bir ders var umarım yardımcı olur belki daha fazla tahribat eklentileri olur facebookta...
-
hoca ben şimdi ekledimde. sol tarafta çıkıyor ama tıklayinca yine benim profil sayfam çıkıyor. biey anlamadim:) zaten bu feyzbuka girmeyi sevmiyom beynim dönüyo:) karmakarişik bişey. bi tarif et sana zahmet nasil görecez sizi:)
-
tolgajan şan kim ki aynı kendime benzettim.
bu arada buna benzer bir konu daha vardı. türkiyenin illeri ve dünyadaki tbt müridleri diye :)(resimli)
Toplam Hit: 7238 Toplam Mesaj: 46