Tahribat.Com Forum Başlıkları Hakkında Bir Öneri !!
-
Gerçekten can sıkıcı birşey şu başlıklar, adminler ve modlar gerekli uyarıyı yapıyorlar ama uyan kimse yok. Güzel bir fikirim var.Başlıkları yanlış açan kişi mazereti ne olursa olsun direk banlansın.Bu şekilde 10 kişi banlandığında bakın bakalım bir daha öyle başlık açılıyor mu? Forumda gördüm adamlar acil,acil 2 diye başlık açmış.bu ne ya böyle,kimi eşşek kadar büyük harflerle yazı yazıyor.Bence uyarmak yerine bu tip davranışları sergilenyenlere direk ban atılması gerekir.Han şöyle bir laf var.Bin nasihat bir müsibete bedeldir....
Saygılar
-
katılıyorum..
-
hoca sonuna kadar arkandayım direk ban istiyoruz bu tip başlıklara
-
bi de ertan bannanırmış :D
-
neden on yargılı davranıyorsunuz ki bence ole yapacağınıza konusunu siliniz daha iyi. Tamam tahribat güzel site kaliteyi korumak lazım ama çok üyem var ben çok iyim diyerek uyeleri banlamak uygun değil bence sadece bence bak ertan sonra senle yine googleden ara misali tartışmayalım sana zıt biri değilim :D
-
konuyu silersin adam bir daha açar zor iş mi? Öyle çok örneklerine rastladım.. Tabi sen bizim gibi her başlığa bakmıyorsun onun için sen anlayışlı olabilirsin ama ben açılan her başlığa bakıyorum :) ki sadece bendeğil bir çok kişi bakmak zorunda.. 10 kişiyi sadece bu nedenden banlasınlar bakın bakalım oluyor mu? Bazen çözüm için disiplin şart.Zaten forumda anlayış gösterile gösterile böyle geyik forumuna dönüştü.
-
bende katılıyorum ...ana sayfayı açınca eşek kadar müridlere duyuru yazzıyor ki ne yapılınca ne olacağı nı söylüyor..Zaten hemen hekez birbirini uyarıyor konu yanlış yerde , anlamsız die..Hala gidip ordaki yazıyı yada forum kurallarını okumadan, hele hele bu son günlerdeki olaylar yüzünden iyice artan banlamalara dikkat etmeden , yalan yanlış işler yapıyorsa hiç bir şekilde uyarılmasını doğru bulmyorum....Zaten her anasayfayı açtığında UYARI yazısı gözünün önünde......
-
Konu düzenlemekten, taşımaktan ve silmekten afedersiniz ama ebemiz s*kildi. Admin ve modları düşünen yok tabi, işi ne taşısın dursun. Sonuna kadar katılıyorum. Pls heeellpp!!, yardııımmm!!, Ç0K gÜzeL bİR oYuN, gibi salak salak topicler açan muridler sorgusuz banlansın... katılıyorum!
-
Neden tahribatın userların azaltalımki bence çoğu user aklı başında yani bi küfür etti diye ban atılır mı adama zaten ortalıkta başka site yok ne yapcaz a.q.
-
Tahribatın user'a veya reklama ihtiyacı yok...
-
tahribatı bir ordu gibi düşün..kalabalık ve hantal bir ordu mu yoksa
özel askerlerden oluşan kalabalık olmayan iyi eğitimli bir ordu mu?
Toplam Hit: 4141 Toplam Mesaj: 34