Tahribat.Com Gene İlki Başardı.. Sır Gibi Saklanan Albüm..
-
ewet arkadaşlar.. Tahribat.Com Olarak gene ilk yapıldı.. Sır Gibi SAklanan NewYork Times Gibi Dünyanın En Büyük Haber Şirketlerinin Bile Peşinde Olup Bulamadıgı Albümü buldum..
Micheal Jordan Ewet Yanlış Duymadınız Micheal Jordan ın 2001 yılında yaptıgı demo albüm..
Mutlaka Bütün Parçaları Dinlemenizi Öneririm.. Şarkı isimleri yazmadıgı için ben geyiğine karaladım bişeyler : ))
down link : http://rapidshare.de/files/20437330/sorcerer1st.rar.html
-
way be:D
-
muahahah shaq,ron artest tmm da jordanın böle bi hobby si oldunu bilmiodm dinliyelim bakalım nasıl olmş :)
-
ohaa baba seviom seni ya shaq var amk zuhahah New York Times i yiyim be amk onların
-
La shaq ın albümü varda Ron Artest in yok
şimdi bu adamddamı rap albüm yapıomuş
hadi nowitzki hipnesini anladık rocker
kobe rapper
ee :D
varmı sende ron artest -
olm manyak şarkılar micheal abi yine basketteki gibi :D müziğide güzel yapmış puhahahahhah
-
sorci öldürdün beni bu müzükler 2 mürüdin ölümüne sebep oldu(tuncaxxz,delichoban) lan sen ist buluşmasında var mıydın???
-
abi hatuna geçiyo bak bak hatuna bak puhahhahah :D
-
muhauha
cebit05 de wardım yarı yılda olan buluşmada yoktum ama cebit06 da da ist da olacam :D -
ben sevmeeeek sevmeeEEEeek isterdim :D:D:D:D zuahahha alah belanı vermesin mikrofonu öpüo
-
bu ne aq. michel jordan die taklaya geldik aq.
YAYINDA VE YAPIMDA EMEĞİ GEÇEN HERKEZİN ALLAH BELASINI WERSİN BU NE AQ. :)))) MUAHAH
Toplam Hit: 3101 Toplam Mesaj: 26