Tahribat.Com İlk Nasıl Tanıştınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Denyo launch ile mail bomber atarak tanismistim :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek

mahmut abi die bi abim vardı . . o anLatıyodu bana pc aLdığında oda tesadüf tanışmış rusLarLa faLan savaşa giriyoLarmış :D öLe tahribat demişti :D girdim daha çıkamadım :D :D ama üyeLiği yok mahmut abininde :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

Aga biz de 2006'dan beri bu sitedeyiz, bayağı da çevre edindik bu sitede :) Üye tarihim 2009 yazıyor çünkü:

Benim Deniz diye arkadaş var o da aktif üye, onunla hangi site hack'de daha iyi falan tartışıyoruz nasıl oldu bilmiyorum da tahribat çıktı karşımıza.

O zamanlar kefillik yoktu heralde tam hatırlamıyorum.

Ben Faydalı diye bir üyelik aldım sonra o da beğendik diye aldı

Sonra bilgisayar yok diye aynı bilgisayardan bağlanıyoruz diye ikimzide banlandık. oysa bilgisayarımız yoktu denizin bilgisayardan bağlanıyoduk.

Sonra faybeg diye üye olduk. sonra banlanan üye diye yine banladılar. sebepsiz yere yine. tabi küsmedik tbt'ye

deniz nasıl yaptıysa faydalı'yı geri açtırmış. arkasında beğendik'in ban'da açılmış. RENE'ye mail atmış heralde durumu bildirmiş o da onay vermiş. Sonra ikimizin farklı bilgisayarları oldu kullanmaya başladık üyelikleri bi baktık ikimizin üyelik de REDSEA diye bir üyelikle birleştirilmiş. O da başka birinin üyeliği :D Onun da gitti üyelik :D İtiraz ettik onu da sildiler :D

Hiç üyelik kalmadı, kefillik sistemi de gelmişti, deniz tekrar açtırmış redsea'yı şimdiki adı silent_king :D ben ortada kaldım, üyelik de yok

tabi bu dediğim sürede 2009'a dayadık zamanı.

Ben de diğer arkadaşlardan birinden kefillik istedim. O da tereddüt etmeden kefil oldu bana sağ olsun :) bayağı tatlı anılarım var böyle sitede :)

EDİT: O eski RED-SEA benim kefilim işte :D O tekrar üye olmuş rene'nin onayı ile. Brutalailen yani, kefilim :D

Şimdi herkes mutlu üyeliklerinden

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

hardformatter, küfürsayıcı sayesinde :D heyy gidi günler.. 

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hurferus45
    hurferus45's avatar
    Erkek

Çok yakından tanıdığım bir mürit var @x-files http://www.tahribat.com/Murit-x-files/  Sürekli bu siteye takıldığını görürdüm  ve bn de bir gün katılmak istemiştim bu siteye bu isteğim bir iki hafta sürmüştü daha sonra x-files Yani Zülfo abi bana kefil oldu. Üye olduğum ilk zamanlar sen (Çömez)likten çıkamazsın demişti. Ben de yaptığım bir vidyoyu tbt deki müritlerle paylaştım

http://www.izlesene.com/video/amator-cok-guzel-bir-hikaye--izlemeyen-pisman-olur/2450779 

ve açtığım konu biraz tartışmalı olmuştu beğenen beğenmeyen filan :) en sonunda konum silindi ama (çömez)likten de çok rahat bir şekilde sıyrıldım Ne Mutlu Zülfo Abinin Bana Kefil Olduğu Güne! :)

İşte Sizlere x-files :

Üye Detayları
    Username : x-files 
    ID : 20999 
    İsim : mehmet 
    Soyisim : ozcifci 
    Web Sayfası : http://www.zulfumehmet.tk/ 
    Medeni Hali : Bekar 
    Ülke : Türkiye 

Ve ben... :)

Üye Detayları
    Username : hurferus45 
    ID : 38937 
    İsim : Hasan 
    Soyisim : Gönültaş 
    Web Sayfası : http://hasangonultas.uni.cc/ 
    Medeni Hali : Bekar 
    Ülke : Türkiye 

OKUYAN HERKESE SAYGILAR...

https://soundcloud.com/arestahasan << Hasan GÖNÜLTAŞ >>
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

yavsaktan mail gelmişti.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Bir program lazım oldu site site gezerken yok üye ol yok buraya tıkla yok şuraya sürttür,sonra tbtye girdim,baktım ne üyelik istiyor ne maymun tokatlattırıyor:) Müridlerin muhabbetleri sardı üyelik açılsın diye dua eder oldum ve kabul oldu :D

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

ir2 sayesinde. üyelikler kapalıydı ben üye olduğumda. yöneticiler bi kod veriyordu. ir2 ile konuşurken oldu işte.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esquire
    Esquire's avatar
    Erkek

holyone küfür sayacı ve hardformatter sayesinde üye olduk.

boş
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pekher
    Pekher's avatar
    Erkek

tesadüf eseri buldum sonra bırakamadım 2010dada üye olma şerefine ulaştım=) gonyalı bi arkdaşm sayesinde oda.çocuğun resimlerini görmüştüm gonya buluşmasında snra bi baktım çocuk bizim dershanede snra muhbbt derken üye oldum.ilk üyeliğimin şfresini unuttum şmdikini kullanıorum haliyle=)

Toplam Hit: 20196 Toplam Mesaj: 155