Tahribat.Com İzmir Buluşması
-
Benden sölemesi nicksizin ipi ile kuyuya inilmez.karı der ortam der söliyim gelmez bile göt gibi kalırsınız gelir 10 dk sonra gider 10 dada telefonla konuşur yapar bi piçlik sakın nikimyoka güvenmeyin hocalar onun dışında gidin kordonda bi çay için vapura binin karşıyakaya geçin geri gelin bi balık yiin ama :) nikimyoka size bi götlük ederse way lan kimse dememişti bu herif göt die demeyin.
-
zaten nicksizin daha haberi yok
ege de okuyom
legendary bana pm ile msn yolla da konuşak
-
COMPOTEK 2005 ve MAKRO 2005 FUARLARI Fuar Yeri İzmir Fuarı Yeni Sergi Salonları - İZMİR Fuar Başlangıç Tarihi 16 Kasım 2005 Çarşamba Fuar Bitiş Tarihi 20 Kasım 2005 Pazar Aha işte buna da gideriz
-
istediğim 1 göz compotek werdi 2 göz beyler şimdi yok sınaw yok ders ıvır zıvır mırın kırın yapcak warmı??
compotek fuarına gidelim kamera getiririm ben bol bol foto çekeriz :P
ama buluşma yeri olarak nereyi belirleyelim ??
computerwolf u ben getiririm nede olsa ege üni ye gelcek bende manisa kavşağının orda bi cafede çalışıom sürüklerim peşimde
şimdi kimler gelio msnlerini pm atsın bana
-
Ben sana durum anlattım işte en kötü ihtimal buluşmanın bir kısmını sabahtan gerçekleştiririz
-
yer uyar...
COMPOTEK 2005 ve MAKRO 2005 FUARLARI Fuar Yeri İzmir Fuarı Yeni Sergi Salonları - İZMİR Fuar Başlangıç Tarihi 16 Kasım 2005 Çarşamba Fuar Bitiş Tarihi 20 Kasım 2005 Pazar -
ok fuarda buluşalım yeri belli ama koca fuarın nerseinde buluşcaz compotek ebesin anu kadar yere kuruluyo??
-
La pankart açarız tahribat diye
-
izmirli kardeşlerim perişanla ortak kararımız 19 unda cumartesi öğleden sonra.Herkese uyarmı
-
la garın ordaki kapı yok mu 9 eylül müydü neydi
ordan girip ilerde bir yerde buluşuruz
Toplam Hit: 9500 Toplam Mesaj: 88