folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Tahribat.Com Kapanmasında Öne Çıkan Lamerler

Tahribat.Com Kapanmasında Öne Çıkan Lamerler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Evet Arkadaslar 20 Gündür Kapalı Tbt Giriş Yapamıodum Server Taşınmasından Kaynaklanan Sorunlardanmış Öğrendim. Fakat Şimdi Gülmekten Ölüyorum O Derece Krize Girdim :))) Sebebi mi  ? :)) Aşşağıdaki Link'e Bakın ve Tahribat.Com Kapanma 'daki Sebebi Buymuş Güyaa :)

Rene & Holy : Açıklama Yaparsanız yada Bu Gibi Lamzorlara Kapak Yaparsanız Seviniriz ;)

Not: link verme hocam, hiti artıyor malın :)

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    La Bu İsko Benim  330 Maceramdan Bile Yalancıymısh bea :D:D:D  ahahahah xD

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    tbt kapalıyken bende giriyordum ara sıra mavidenize. default tema vardı, şimdilerde temada yapmışlar :)) isko ve yanında ki bebeler gercekten cok komikler :D

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=81521 burada dorduncu msjde açıklama yapmış hatta cok guzel bilgiler paylaşacakmışD:D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    1 aydır girmiyordum.ne oldu ki.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Tahribat.com un açılmama sebebi en başta bizdik. Holyone ni huyudur sitesi ddos yediğinde eğer güvenlik önlemi alamıyorsa kapatır. Daha önceki yapmış olduğum saldırıdada aynı taktiği uygulamıştı. Yaptığım ddos ona çok fazla koymuş saldırıyı kestiğim halde uzun süre kapatmıştı. Şu anda gene saldırmıyoruz saldırıyı keseli bayağı oldu ama açarsam gene kapanırım endişesiyle siteyi kapalı tutuyor. Daha güvenli hosting bulana kadar kapalı tutacaktır.
    Holyone ddos a neden çok sinirleniyor?
    Holyone 2003 yılında denyo denen aletle bütün sitelere saldırırdı. Bilhassa hackerpower vardı o zamanlar oraya. Acaip hava atardı. O zamanki bantlar la çok kısıtlıda olsa yapabiliyordu.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Harbi bu mal nedio lafa baq acılmama sebebi bilmişiz :D Aq lamerisleri Holyle , Rene bu lamerlerin sitesini gene hacklemeli

OZaman sitenın indexi biz  oluruz :D

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    yaw insan lamer olabilirde bu kadar olmaz Allahın iskosu....

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    a.q bi insan bu kadar hoşaf olamaz :)

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoxiouS
    NoxiouS's avatar
    Erkek
    Hala yaşıomu bu hıyar :@
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek
    özürlü gençlerin yaşama sevinci ah beyinsizler ah..

..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Siteyi biz kapattık demeleri ayrı konu da ben offline explorer ya da teleport pro gibi bir programla tahribatı html olarak kaydedip tahribat.com scripti diye dağıtmalarına yarıldım :D Sitedeki angutlar da helal olsun falan diyor. Bunlar hacki geçtim html ne onu bile bilmiyorlar  :)
Toplam Hit: 5265 Toplam Mesaj: 25