Tahribat.Com Kapanmasında Öne Çıkan Lamerler
-
Evet Arkadaslar 20 Gündür Kapalı Tbt Giriş Yapamıodum Server Taşınmasından Kaynaklanan Sorunlardanmış Öğrendim. Fakat Şimdi Gülmekten Ölüyorum O Derece Krize Girdim :))) Sebebi mi ? :)) Aşşağıdaki Link'e Bakın ve Tahribat.Com Kapanma 'daki Sebebi Buymuş Güyaa :)
Rene & Holy : Açıklama Yaparsanız yada Bu Gibi Lamzorlara Kapak Yaparsanız Seviniriz ;)Not: link verme hocam, hiti artıyor malın :)
-
La Bu İsko Benim 330 Maceramdan Bile Yalancıymısh bea :D:D:D ahahahah xD
-
tbt kapalıyken bende giriyordum ara sıra mavidenize. default tema vardı, şimdilerde temada yapmışlar :)) isko ve yanında ki bebeler gercekten cok komikler :D
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=81521 burada dorduncu msjde açıklama yapmış hatta cok guzel bilgiler paylaşacakmışD:D
-
1 aydır girmiyordum.ne oldu ki.
-
Tahribat.com un açılmama sebebi en başta bizdik. Holyone ni huyudur sitesi ddos yediğinde eğer güvenlik önlemi alamıyorsa kapatır. Daha önceki yapmış olduğum saldırıdada aynı taktiği uygulamıştı. Yaptığım ddos ona çok fazla koymuş saldırıyı kestiğim halde uzun süre kapatmıştı. Şu anda gene saldırmıyoruz saldırıyı keseli bayağı oldu ama açarsam gene kapanırım endişesiyle siteyi kapalı tutuyor. Daha güvenli hosting bulana kadar kapalı tutacaktır.
Holyone ddos a neden çok sinirleniyor?
Holyone 2003 yılında denyo denen aletle bütün sitelere saldırırdı. Bilhassa hackerpower vardı o zamanlar oraya. Acaip hava atardı. O zamanki bantlar la çok kısıtlıda olsa yapabiliyordu.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Harbi bu mal nedio lafa baq acılmama sebebi bilmişiz :D Aq lamerisleri Holyle , Rene bu lamerlerin sitesini gene hacklemeli
OZaman sitenın indexi biz oluruz :D
-
yaw insan lamer olabilirde bu kadar olmaz Allahın iskosu....
-
a.q bi insan bu kadar hoşaf olamaz :)
-
Hala yaşıomu bu hıyar :@
-
özürlü gençlerin yaşama sevinci ah beyinsizler ah..
-
Siteyi biz kapattık demeleri ayrı konu da ben offline explorer ya da teleport pro gibi bir programla tahribatı html olarak kaydedip tahribat.com scripti diye dağıtmalarına yarıldım :D Sitedeki angutlar da helal olsun falan diyor. Bunlar hacki geçtim html ne onu bile bilmiyorlar :)