Tahribat.Com Kullanıcı Engelleme [Chrome + Firefox Eklentisi]
-
blackstone_tr bunu yazdı
herkesin listesinde
1 numara olacak kişiyi biliyorum yemin ede
1 bilirim ama ispatlayamam
ajanlık yapamam.yemine gerek yok kendimin ne mal olduğumun farkındayım, biliyom 1 numara benim (; 1 numarayı kimseye kaptırmam (:
-
hemen bu hoş sohbetin arkasından bi update yayınladım. konuya mesaj atılınca son postta kaldığı için o konuda gizleniyordu. bunu iptal ettim. yani sadece açtığı başlıkları ve mesajlarını görmeyeceksiniz.
teşekkürler ajan1111 ve blackstone_tr
-
insan kendini dokunulmaz yapar :W
güzel ama çok geç kaldı :W
-
Note atilmis ben de
Note atayım: Yolbulucu candır can can, adamKereadamdır.
-
hypnot1c bunu yazdı
Sitede 10 yıldır beklenen özellik bir kişi tarafından yapılmış :D Teşekkürler.
Note: Resimlerdeki kullanıcı adları tamamiyle çalışırlığını göstermek için rastgele seçilmiş olup bir hedef gösterme durumu yoktur.
Benim kankam yaptı @buzukatak
Forumda da paylasti hatta. Ve tam 8 - 10 yıl olmustur paylasali :D
Ve saniyorum ondan öykunup ya da aralarinda konustularsa sohbetleri vardı birbirleriyle cunku. @daft ta paylasmisti. Daft eskiden aktif kaliteli bir uyeydi sonra birakti aktifligi
Nickini de yekteranbaymedir olarak degistirdi.
Var yani hep var buzukatak aktif kullaniyordu hatta engellemeyi, ben kullanmadim hic. Burası bizim mahalle cunku "benim bakis acim bu"
-
LaNCeLoT bunu yazdıhypnot1c bunu yazdı
Sitede 10 yıldır beklenen özellik bir kişi tarafından yapılmış :D Teşekkürler.
Note: Resimlerdeki kullanıcı adları tamamiyle çalışırlığını göstermek için rastgele seçilmiş olup bir hedef gösterme durumu yoktur.
Benim kankam yaptı @buzukatak
Forumda da paylasti hatta. Ve tam 8 - 10 yıl olmustur paylasali :D
Ve saniyorum ondan öykunup ya da aralarinda konustularsa sohbetleri vardı birbirleriyle cunku. @daft ta paylasmisti. Daft eskiden aktif kaliteli bir uyeydi sonra birakti aktifligi
Nickini de yekteranbaymedir olarak degistirdi.
Var yani hep var buzukatak aktif kullaniyordu hatta engellemeyi, ben kullanmadim hic. Burası bizim mahalle cunku "benim bakis acim bu"
Evet sen hatırlatınca anımsadım. Hangisi hatırlamıyorum ama bir yan bir eklenti gibi bir şey kurulduktan sonra kullanılabiliyordu. O yüzden kullanmamıştım.
-
Güzel bir Çalişma emeğine saglık Kardeşim.
-
LaNCeLoT bunu yazdı
Yolbulucu candır can
Konular karıştı sanırım :D Sevdiğin birini burada nida etmeni anlamadım.
-
hypnot1c bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdı
Yolbulucu candır can
Örnekte o var,
-
LaNCeLoT bunu yazdıhypnot1c bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdı
Yolbulucu candır can
Örnekte o var,
eklentinin ortaya çıkış nedeni o çünkü :D kendimden ss koydum çok normal olarak.
zaten basit olarak customjs ile engelliyorum kullanıcıları
https://www.tahribat.com/forum/ulke-ve-dunya-gundem-konusu-31-259412/11#msg3433184
bu mesajdan sonra ai ile eklenti yapıp paylaştım mevzu bu