folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Tahribat.Com Mail Adreslerimizi Satıyor Mu ?

Tahribat.Com Mail Adreslerimizi Satıyor Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

strudll bunu yazdı:
    -----------------------------

ya siz ne kadar zeki ne kadar araştırmacıymışsınız. evet bi hata yapmışız. genelde yapmadığım bişeydir mailimi yazmak zorunda kalısam da at kullanmasını da bilirim bunu tartışıcak diilim. ama söz konus bu site olunca insan daha bi rahat davranıyo. özellikle düşündüm hiç mail adresimi yazdımmı diye 2 senedir bu sitedeyim bi sürü konuya cvp yazmışımdır (tabi şimdi bunuda bulup çıkarın) bunu kaçırmışım. maşallah sizde günah keçisi arıyomuşsunuz. hem ben şikayetçi diilimki sadece bi görüş belirtmek istedim. dediim gibi iki senedir burdayım ilk defa bi mail geldi. o da olsun. şikayetçi olan mı var, size neoluyo? şu yaptığınız alıntılara yazık!

Hocam afedersin ama senin yaptığın şey siteye bok atmaktan başka bişi değil, adamlar sebebini açıklamış olay çözüme kavuşmuş ardından gelip, ben mail adresimi yazmadığım halde mail geldi diyosun.. Yaptığında art niyetten başka bişi görmüyorum, kendi saftrikliğiniz yüzünden niye web sitesini zan altında bırakıyosunnuz ki?...

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

ya hocam ben bi mail adresimi sadece banka işlerinde kullanıyorum ona bile geliyo spam :D saçmala ötesinde bi kaç gündür birileri bişeyler yapıyo gözümden kaçmıyo tahribat mail adresini değiştirin sonra mail şifrenizi unutun böylelikle böyle bi konu bi daha gündeme gelmez.. hem spam görmezsiniz hemde tahribat şifre sıfırlamayı kullanamazsınız tümden kurtuluruz bu durumdan :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

strudll bunu yazdı:

edit: mail adresimi bugüne kadar forum konularında hiç paylaşmadım!

hem ben şikayetçi diilimki sadece bi görüş belirtmek istedim.

görüş belirtirken hep böyle bi üslup mu kullanırsın hacım?

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strudll
    strudll's avatar
    Erkek

ZoktriP bunu yazdı:

strudll bunu yazdı:

ya siz ne kadar zeki ne kadar araştırmacıymışsınız. evet bi hata yapmışız. genelde yapmadığım bişeydir mailimi yazmak zorunda kalısam da at kullanmasını da bilirim bunu tartışıcak diilim. ama söz konus bu site olunca insan daha bi rahat davranıyo. özellikle düşündüm hiç mail adresimi yazdımmı diye 2 senedir bu sitedeyim bi sürü konuya cvp yazmışımdır (tabi şimdi bunuda bulup çıkarın) bunu kaçırmışım. maşallah sizde günah keçisi arıyomuşsunuz. hem ben şikayetçi diilimki sadece bi görüş belirtmek istedim. dediim gibi iki senedir burdayım ilk defa bi mail geldi. o da olsun. şikayetçi olan mı var, size neoluyo? şu yaptığınız alıntılara yazık!

Hocam afedersin ama senin yaptığın şey siteye bok atmaktan başka bişi değil, adamlar sebebini açıklamış olay çözüme kavuşmuş ardından gelip, ben mail adresimi yazmadığım halde mail geldi diyosun.. Yaptığında art niyetten başka bişi görmüyorum, kendi saftrikliğiniz yüzünden niye web sitesini zan altında bırakıyosunnuz ki?...

kim bok atıyo, ne art niyetinden bahsediyosun hocam sen kafanmı iyi ne. nereye bok atmışım şikayetçi bile diilim demişim, isterse hergün 100 tane gelsin tahribattan gelsin sorun diil diyorum (utan diye). hatamı da kabul ediyorum hem yazdığım cevapta dikkat edersen. hala bok atmaktan art niyetten bahsediyosun. aklımın ucundan bile geçmedi. ama sen kendince sitenin avukatlığına soyunup birilerine yaranmaya çalışıyosan onu bilemem! gereksiz yere tartışma çıkarıyosunuz anlamıyorum ne gerek var bu saçma sapan sözlere!

boş tenekeden çok ses çıkar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zachariah
    Zachariah's avatar
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:

strudll bunu yazdı:

edit: mail adresimi bugüne kadar forum konularında hiç paylaşmadım!

hem ben şikayetçi diilimki sadece bi görüş belirtmek istedim.

görüş belirtirken hep böyle bi üslup mu kullanırsın hacım?

garip :|

Anime - Manga
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

strudll bunu yazdı:

kim bok atıyo, ne art niyetinden bahsediyosun hocam sen kafanmı iyi ne. nereye bok atmışım şikayetçi bile diilim demişim, isterse hergün 100 tane gelsin tahribattan gelsin sorun diil diyorum (utan diye). hatamı da kabul ediyorum hem yazdığım cevapta dikkat edersen. hala bok atmaktan art niyetten bahsediyosun. aklımın ucundan bile geçmedi. ama sen kendince sitenin avukatlığına soyunup birilerine yaranmaya çalışıyosan onu bilemem! gereksiz yere tartışma çıkarıyosunuz anlamıyorum ne gerek var bu saçma sapan sözlere!

Anlamamakta direniş gösteriyosun, bi kere söyleyiş üslubun yanlıştı bu bir..

Sen tahribattan mail gelmesinden şikayetçi değilsin, ama gönderen tahribat değil, senin o cümlen bile tahribat gönderiyomuş gibi göstermeye yetiyor.. Siteyi zan altında bırakıyosun dedim... Sonuçta bu maili yollayan sana Tahribat değil, ayrıca mailin yollanmasındaki sebep bile tahribat değil...

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

Kardeşim neden herkes bu adama saldiriyor, Sadece Soruyor demek ki güven sorunu var  adamin Sormak zorunda hissetmiş. İşimize Gelmeyen bir konuda Adama sallamak mi Gerekiyor Gerekn açiklamayi Yönetim adına bir arkadaşim yapmiş Siz ne diye hala Sallamak la meşgulsunuz ki

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strudll
    strudll's avatar
    Erkek

ZoktriP < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> bunu yazdı:

strudll bunu yazdı:
    < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> />-----------------------------

Anlamamakta direniş gösteriyosun, bi kere söyleyiş üslubun yanlıştı bu bir..

Sen tahribattan mail gelmesinden şikayetçi değilsin, ama gönderen tahribat değil, senin o cümlen bile tahribat gönderiyomuş gibi göstermeye yetiyor.. Siteyi zan altında bırakıyosun dedim... Sonuçta bu maili yollayan sana Tahribat değil, ayrıca mailin yollanmasındaki sebep bile tahribat değil...

hocam bu saçma tartışma çok uzadı o yüzden sana son kez cevap vericem. bi kere benim yazdıklarımdan nasıl o mailleri tahribatın gönderdiğini ima ettiğimi çıkardın anlamadım. yazdıklarım adamların mail adresimi nasıl öğrenmiş olabilecekleri ile ilgiliydi. bu yazım içinde gayet açık. yazının hiçbir yerinde tahribatı suçlayan bok atan art niyetli bişey olmadığını kafası yerinde olan biri rahatça anlayabilir! yazdığın son iki cevapta atmadığın iftira kalmamış kalkmış bide söyleyiş üslubumu eleştiriyosun. yazdığım ilk cevapta sadece olabilecek bişeyden söz etmek istedim insanı siteye cevap yazmaktan pişman ediyosunuz. linç etmeye adam arıyomuşsunuz halbuki. hala benim yazımla ilgili alıntılar geliyo cvp olarak (hatamı kabul ettiğim halde). ayrıca sebebin tahribat olmadığını senden iyi biliyorum merak etme...

boş tenekeden çok ses çıkar
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Mevzu anlaşılmıştır,tartışmayın...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

Mevzu anlaşılmıştır,tartışmayın...

Yok Rene, bazilarina yuz kere dedim siklemediler beni. davetiye dagitiyorum dendi. pm yazdim siklemedi

illa konuya yazacaksin dedi. arasina (at) yazdim siklemedi

illa oldugu gibi yazacaksin dedi.

mevzu gecen konu basligi 5000 6000 hit oldu.

en sonunda spam mailler gelmeye basladi a.q ))))

Ve anlamadim a.q. mail adresini yazdiktan sonra davetiye gitmistir diye her bir mesaja cevap verdi.

sisirdikce sisirdi konuyu. Ebesinin orekesine dondu.

Tahribatin forum coplugu olmaya ihtiyaci mi var a.q ?

Toplam Hit: 13461 Toplam Mesaj: 55