Tahribat.Com Sitesini Yasaklı Olarak Gören Kullanıcılar
-
Merhabalar,
öğrendiğime göre turk.net kullanıcıları hala web sitesini kapalı olarak görmektedirler...
bunun haricinde başka servis sağlayıcı kullanakra siteyi engelli gören kullanıcılar varmı?
eğer varsa ona göre dilekçe yollayacağımda...
teşekkürler...
-
Turk.net var evet.Kafalarına göre mi yasak koyuyorlar diye düşünüyorum.Bir kaç sitede daha böyle.
-
bi dilekçe tarzı bişide aviraya göndersen süper olur avira tahribata malware içerik dio anca google üzerinden girebiliorum
-
The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------
bi dilekçe tarzı bişide aviraya göndersen süper olur avira tahribata malware içerik dio anca google üzerinden girebiliorum
-----------------------------dostum parental controlden kaldır malware tikini. bende nedense engellemiyor. premium security suite var.
-
Ulaknet dede yasaklı görünüyor.
-
bende geçen bi wireless tan bağlanmıştım tbt ye yasaklı site demişti. meger bundanmış aptal mı bu servis saglayıcılar hala daha yasaklı gösteriyolar...
-
superonline dede geçenlerde yasak demişti.
-
DrKill bunu yazdı:
-----------------------------Ulaknet dede yasaklı görünüyor.
Ya sorma hacım ya o çok kötü işte rene bunu hallet öncelikle -
ValentinoRossi bunu yazdı:
The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------dostum parental controlden kaldır malware tikini. bende nedense engellemiyor. premium security suite var.
-----------------------------tmmda önemli olan sadece bendeki çözüm deil bütün avira kullanıcılarının girememesi belli bi hit kaybı demek
-
cogu gece 2 3 5 sularında sıteye gırmıyor error sayfa goruntulenemıyor vs uyarıları verıyor.
-
Bende quick net var oda kapalı gösteriyor
edit : göstermiyormuş özür dilerim.