Tahribat.Com Tshirtleri 2. Parti / Önemli Konu!!!
-
Merhabalar,
1----------
2-3 gün içerisinde, önceki partideki dağıtımda tshirtleri ulaşmayan üyelerimizden
Kaanabak
Morportakal
Martech
Bilinmeyen
maganda
nickli kullanıcılara yeni tshirtlerini postalayacağım...
daha önce verdikleri adres bilgileri farklı ise lütfen benimle pm ile iletişime geçsinler...
2---------
HeadBangerin tshirti yanlış gitmiş idi,onun değişimide yapılacak,
Başka yanlış gitmeden dolayı var olan dğeişim var ise (1 kişi vardı) benimle pm ile iletişime geçsinler...
3---------
Onun haricinde öğlene doğru acacağım menüyü yeniden tshirt almak isteyenler 2 gün içerisinde kayıtlarını yaptırabilirler...
Bununla ilgili soruları pm ile dğeil bu konuda sorun...
-
Rene Hoca Benim Tshirtlerde GElmedi Bi De Sezon Bitti Eve Döndüm Adreste Değişti
-
Hocam oradaki Enes ben oluyorum değil mi ? Benim Tshirt 2 adet olacak eğer varsa. Biri ilk postadan zaten parası verildi. 2.si ise Parası Verilecek. Charlie Boy aynı adres.
-
AciyaGulmek bunu yazdı:
-----------------------------
Rene Hoca Benim Tshirtlerde GElmedi Bi De Sezon Bitti Eve Döndüm Adreste Değişti
-----------------------------Hocam senin tsihrtinde önceki konudada ulaşmadı demişsin ama listede ulaştı gözüküyor?
bir tek seninkinde mutabık değiliz...
Bir daha inceleyecem eğer olmazsa sananda yollayım
-
benimkinin de arkası baskısın çıktıydı.4 taneden en ufak olanı yani
pm mi atsam konuya mı yazsam diye arada kaldım ikisinide yaptım :)
-
edit
-
Bi tane sipariş ettim ödemeyle ilgili yine açıklama yapılacak mı?
-
kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------
Bi tane sipariş ettim ödemeyle ilgili yine açıklama yapılacak mı?
-----------------------------yazıyo zaten ödeme ile ilgili acıklama hocam orada nie okumuosunuz :hüüü
-
rene abü seni bayağı gevşemiş görüyorum bu aralar
yolsa Holyone hesabına girip senin yerine mi yazıyor :D
daha ciddiydin sen..Neyse birazdan kargoya teslim olacak.
Mng .
Sigorta olsun mu?
-
Para Yatırma İşlemi Başlamıştır En geç 27 ağustos 2008 Pazartesi Akşamı Mesai Bitimine Kadar Paranın Yatırılması Gerekmektedir
tarihte bir yanlışlık var pazartesi mesai bitimimi son çarşamba günümü
-
2----- HeadBangerin tshirti yanlış gitmiş idi,onun değişimide yapılacak---- peki abi benimkide bu 2.party ile beraber gelcek dimi ?