Tahribat.Com "Un Bu Kadar Hite Nasıl Sahip Olduğunu Kendimçe Bulduğum Sebepler Aşağıda.
-
GLaDio: Tahribat.com - Acik kapilar onunde bolumune ta$indi
1:
Siteye ilk girişte direkt forumun hit konularını görüyoruz.Konu başlarına direkt dallanıyoruz bu çok güzel bir olay.
2:
Sitemizde saçmasapan reklamlar insanı sıkan bir yapı yoktur.(yapıdsan kasıt:Başka forumlara bakın anlarsınız)
3:
Sitemizin kullanımı çok basit.Anasayfaya ulaşımın kolaylığı ve ana sayfanın zengin bir içeriğe sahip olması.
4:
Ondan sonra Herşey yalın anlaşılabilir vs. vs . sitenin düzeni tasarımı bence ayrı bir olay bir bütünlük var.Sitede dolaşırken insan sıkılmıyor
5:Ben en çok yazı ve haberi Tbt den okuyup takip ediyorum bana en çok bu yandan fayda sağlıyor.
Tabii bir kaç eksik yönu var.Amma onlar problem değil.Konusu bile olamaz.
-
Eklemeyin unuttukların var ama bence ortamı yani burda kurulan admin mod üye arasında geçen diyaloglar, dostlukları ve muhabbeti başka bir sitede bulman çok zor. Bence en önemli farkı tahribatın...
-
Olayı çözmüşsün abi Bence En çok Kazandığı yönü ilk girişteki hit konulara yer wermesi bu adamlar işi biliyo...
-
bi de şunlar var, mesaj atmadan konudaki linkleri görememe gibi bi durum yok, millet boş boş msj kasmıyo icinden geleni söylüyo.
not: ilk söyledigim olaya acaip kıl olurm da xD
-
evet tbt de rahatlık diğer forumlara göre daha fazla eminimki birçok kullanıcı bunun için burada
fazla abartılmayacak şekil kucuk argo kelimelerin kullanılması gayet hoş a.q
ayrıca compü abünün forumda cünüp üye bırakmaması gerçekten çok hoş kendisine
buradan saygılar forumda cenabet bırakmadı =)
-
Güzel gözlemlemişin hojam, bizde sürekli gozlemleyip extralar katmaya çalışıyoruz.
Eksiklerimizi söylersen daha çok makbule geçer ama.
-
ii gözlemlemişin gerçekten de öle onun için seviyorum burayı
-
abü benm bi isteğim olacak simdi yukarda yazıo ya bannerin altında
bölümler hizmetler hakkımızda nickiniz onun altındada
profil düzenle aktif konular arama vs vs
abü bu aktif konularla nickimizin buunduu bölüm altalta bazen nickimin üstüne gelmediim halde aktif konulara tıklamak isterken nickimin bulunduu bölüm acılıor bazen kıl edio adamı :) aktif konularla aramayı deiştirsek olmamı :)
bide bannera link isterük :)
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Güzel gözlemlemişin hojam, bizde sürekli gozlemleyip extralar katmaya çalışıyoruz.
-----------------------------
eksiklerden birisi seni göremiyoz holy sitede -
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Güzel gözlemlemişin hojam, bizde sürekli gozlemleyip extralar katmaya çalışıyoruz.
-----------------------------Tahribatın en büyük artılarından biri uluslararası bi forum olmasıdır.Japonu,türkü her ırkatan insn barınabilir yani ben japonum burda 1 gün ezilmedim,hor gördülmedim:)
Yalnız japon kültürü hakkında forumumuzda bi bölüm olmaması bi eksi bu açığın en yakı zamanda kapanmasını istiyoruz...
-
ewt ben forumları gezerken nostaji yapıyım dedim 2003 ün konularına baktım hemen hemen hepsine holy cvp yazmış ama artık fazla ilgilenmior ):
en büyük artısı FELSEFE si (: