Tahribat.Coma Giremiyorum :S
-
2 gün önce bana da oldu. modemi resetledim de öle girdim.
-
benim gibi tüm konuları ard arda acıp sonra okuyosanız, firewall engelliyo olabilir :)
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------
benim gibi tüm konuları ard arda acıp sonra okuyosanız, firewall engelliyo olabilir :)
-----------------------------
eft fiko$ un da dedii gibi ondan oluo olabilir :) Bazen banada oluo proxy siteleriyle dolanıorm -
arkadaşlar youtube.com ' yüzünden giremiyorsunuız. çoğunlukla proxy ayarlarını değiştiriosunuz yada dns ayarlarını değiştiriyorsunuz o yüzden int çok yawashlıyor bende de aynı sorun wardı benim 4096 TurkSat Kullanıyorum Tek kişiyim DNS leri bi değiştirdim normalde bende youtube.com'daki 10 dkaikalık video 23 saniye sürüyordu Dolması. Ama Şimdi 10 dakikalık video 15 dakika sürüyor dolması xD Size Diim Sakın ama sakın ola DNS leri yada proxy leri ellemeyin feleğiniz şaşar. Tahribat.Com 'da Bi Sorun Yok !!!
-
bende bi anda 20 sayfa birden açınca banlıo ip yi değiştirince düzelio
en azından firewall yüzünden engelleniyosunuz falan dese :S
-
abicim makinanızın ayarlarındandır yada cok fazla sayfa acınca sistem sizi saldırıo sanıodur....
yoksa bin kişi girerken birisi bile giremiosa sorun sizde demektir...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------abicim makinanızın ayarlarındandır yada cok fazla sayfa acınca sistem sizi saldırıo sanıodur....
yoksa bin kişi girerken birisi bile giremiosa sorun sizde demektir...
-----------------------------Rene sorun sitede dün de beni banladı server bugünde banladı vazla sayfa değil tek sayfa açıyorum ilk sayfa geliyo sonra başka bir yere tıklayınca sayfa görüntülenemiyor diyo ip değiştiriyorum bir müddet düzeliyo
Yoksa beni bu sitede istemiyormusunuz :)))
-
Hocam alakası yok, günde en fazla 2-3 ip banlanır o şekilde, yani giremiyorsanız sisteminizin ayarlarına bakın..
-
Proksi den giriyorum :/
-
hocam bende dun aksam saatleriydi sanırım girememistim Tahribat a.
dedim lan yine saldırıyorlar.site kapalı kaldı bende.diger sitelere tıkladıgımda ise gayet guzel ve hızlı sörf yapabiliyorum.
açıkçası üzülmüştüm :S