Tahribat.Com"Dan Duyuru.
-
Merhaba Arkadaşlar,
Türkiyedeki datacenterda bulunan Co-Location Serverımızın anlık çıkışının Tahribat.Com için yeterli gelmemesi sonucunda yayınımıza 4 günlük bir ara vermek sonucunda kaldık.
Yurtdışına kurduğumuz 2. Dedicated Serverımız ile Anlık Server çıkışımız saniyede 9 megabyte Civarlarına ulaşmıştır.(daha fazlası varsada çekebilen ve saldırabilen olmadı :P)
Türkiyede eşi benzeri bulunmayan(varsada biz duymadık) irc serverı ve cok kısa bir süre içerisinde hizmete girecek olan(Kurulum ayarları ile ilgilenioruz) Soldat serverımız, yeni acılacak olan bir cok servis(Whois, Tracert etc.) ve Bomba gibi gelen yeni programlarımız için çok kısa bir süre bekleyeceksiniz.
Her zaman en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz millet. Teşekkürler...
-
Hep daha iyiye , kapalı kalmaz bu site daha! ;)
-
Haydi hayırlısı olsun bi daha kapanmamak dileğiyle
-
Heeeyt ulan tariqat of tahribat geri döndü. artık piyasa bizimde. gerçek hacker görsün alem. tahribat görsün...
-
herkeze hayırlı olsun :)
-
sitenin kapanması istenmeyen bir durum ama bununda güzel biryanı var, site kapalı olduğu zamanlarda mide bulantısına neden olan hazır forum kullanan siteleri gördükçe tahribatın kıymetini çok daha iyi anlıyoruz...
hazır forum kullandıkları yetmiyormuş gibi birde ticari amaç için bırakılan insanı intihara zorlayan reklamlarda cabası...
-
Tahribat.Com Kapanmaz
Vatan bölünmez :D
-
sorcerer bunu yazdı:
Tahribat.Com Kapanmaz
Vatan bölünmez :D
Katılıyorum hemde defalarca. -
Slogan istiyorsan al sana slogan hemde %100 bana ait :)
TAHRİBAT BİTMEZ, TAHRİBATCI SESLERİ DİNMEZ, O LOGO ORDAN İNDİRİLMEZ!!!
-
abilerim ilk hack zekam bur da oluş tu 1 yıldır girmiodum ve şansa girince gördüm allah size zeval vermesin destek için elimden gelen herşeyi yaprım holyone ustatımdır herkese selamlar hack bilgim kalmadı ama sayeniz halletcem artk
-
bu nickle giremiyorum irc ye...
ne yapmam lazım
dejavu™
kabul etmiyo karakteri...