Tahribat.Com/Murid/ Olayı
-
yaw geçenlerde profilinize yorum yapıldı die mesaj aldım girdim zumsukten açılan menüden profilime yok bir türlü bulamadım.Sorna biraz önce gördüm tahribat.com/murid/zumsuk yazmak gerekiyormuş.
Bu üstteki açılan menude profil yerine murid kısmına gitsek olmaz mı ?Yani id yerine nicke gidelim.Vallahi yorum yazan adamlarada ayıp oldu da :)Bir fikir.
-
Bende ilk zamanlar baya bi aradım, daha sonra çeçen mürid bulutbey sağolsun yardımcı oldu.
-
Profilim yazıyor ordaki
http://www.tahribat.com/members.asp?id=17901 yerine
http://www.tahribat.com/murid/zumsuk yazsa daha rahat olur die şeyttim yane :)
-
evet bende ilk zamanlar bilmiyodm sonradan BURSALI cold öğretti :P
bencede id yerine muride gidelim daha sexy :D
-
lan 3 sefer düzeltmeye calıştım onu bi beceremedim amk :|
aslında sorunu yoktu oranın sonradan o /murid olayını yazınca bozuldu, bi ara tekrardan bakacam :D
Kusura bakmayin :)
-
ne demek rene sen kusura bakma esas.Söyliyim deidm ya.Çünkü forumdan uzak kalıp tekrar geldimi bilemiyorsun belki konu vardır ama rastlamadım.
Yani fikir verim dedim sen halledersin en yakın zamanda :) eminim
-
bugünde sahmaran isimli üyeye yorum yaptım sahmaran isimli üye yorumu onaylamış fakat bana gelen özel mesajda underzero isimli kullanıcıya yaptıınız yorum onaylanmı$tır dio :| acaba sahmaran=underzero mu diesim geldi :D
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------bugünde sahmaran isimli üyeye yorum yaptım sahmaran isimli üye yorumu onaylamış fakat bana gelen özel mesajda underzero isimli kullanıcıya yaptıınız yorum onaylanmı$tır dio :| acaba sahmaran=underzero mu diesim geldi :D
-----------------------------düşük bi ihtimal ama belki under onaylamıştır o yorumu..
bu arada foxxly seni kınıyorum lütfen insanların yaşadıkları şehirlere göre ayrım yapmayalım :P
-
bu olayın mantığı nedir ya bende kendi siteme aspden yapmak istiom bunun gibi
örn: xxxx.com/WALLACEs yazınca sitemdeki profilim açılsın gitsin????????
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------bugünde sahmaran isimli üyeye yorum yaptım sahmaran isimli üye yorumu onaylamış fakat bana gelen özel mesajda underzero isimli kullanıcıya yaptıınız yorum onaylanmı$tır dio :| acaba sahmaran=underzero mu diesim geldi :D
-----------------------------hacı benim yorum yaptıklarımda genelde rene diye gelior ama o kişi onaylıor genelde onla alakası yok gibi bişe
-
WALLACEs bunu yazdı:
-----------------------------bu olayın mantığı nedir ya bende kendi siteme aspden yapmak istiom bunun gibi
örn: xxxx.com/WALLACEs yazınca sitemdeki profilim açılsın gitsin????????
-----------------------------
hcm şimdi şey olcak yaw normal profili gösteren bir sayfa hazırlıyıcan idye göre dbden üye bilgilerini çekicek.İşte isim falan fişman.Sonra atıyorum session a üye adını yazdın ya işte profil sayfasından linki ona göre vercen.Yani sessiona adını veya dsini kaydetcen profilim linkinede idye göre yorumlatıcaksın
<a href="profilgor.asp?id=<%=session(""id"")%>">Profilim</a>
gibi birşey yapıcaksın yanılmıyorsam.Mantıken.Rene daha ii bilirde.