Tahribat.Com/Murid/ Olayı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

yaw geçenlerde profilinize yorum yapıldı die mesaj aldım girdim zumsukten açılan menüden profilime yok bir türlü bulamadım.Sorna biraz önce gördüm tahribat.com/murid/zumsuk yazmak gerekiyormuş.

Bu üstteki açılan menude profil yerine murid kısmına gitsek olmaz mı ?Yani id yerine nicke gidelim.Vallahi yorum yazan adamlarada ayıp oldu da :)Bir fikir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Bende ilk zamanlar baya bi aradım, daha sonra çeçen mürid bulutbey sağolsun yardımcı oldu.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

yazıyor ordaki

http://www.tahribat.com/members.asp?id=17901 yerine

http://www.tahribat.com/murid/zumsuk yazsa daha rahat olur die şeyttim yane :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

evet bende ilk zamanlar bilmiyodm sonradan  BURSALI cold öğretti :P

bencede id yerine muride gidelim daha sexy :D 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

lan 3 sefer düzeltmeye calıştım onu bi beceremedim amk :|

aslında sorunu yoktu oranın sonradan o /murid olayını yazınca bozuldu, bi ara tekrardan bakacam :D

Kusura bakmayin :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ne demek rene sen kusura bakma esas.Söyliyim deidm ya.Çünkü forumdan uzak kalıp tekrar geldimi bilemiyorsun belki konu vardır ama rastlamadım.

Yani fikir verim dedim sen halledersin en yakın zamanda :) eminim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

bugünde sahmaran isimli üyeye yorum yaptım sahmaran isimli üye yorumu onaylamış fakat bana gelen özel mesajda underzero isimli kullanıcıya yaptıınız yorum onaylanmı$tır dio :| acaba sahmaran=underzero mu diesim geldi :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    ExcaliburTBT bunu yazdı:
    -----------------------------

bugünde sahmaran isimli üyeye yorum yaptım sahmaran isimli üye yorumu onaylamış fakat bana gelen özel mesajda underzero isimli kullanıcıya yaptıınız yorum onaylanmı$tır dio :| acaba sahmaran=underzero mu diesim geldi :D

düşük bi ihtimal ama belki under onaylamıştır o yorumu..

bu arada foxxly seni kınıyorum lütfen insanların yaşadıkları şehirlere göre ayrım yapmayalım :P 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

bu olayın mantığı nedir ya bende kendi siteme aspden yapmak istiom bunun gibi

örn: xxxx.com/WALLACEs yazınca sitemdeki profilim açılsın gitsin????????

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    ExcaliburTBT bunu yazdı:

hacı benim yorum yaptıklarımda genelde rene diye gelior ama o kişi onaylıor genelde onla alakası yok gibi bişe

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    WALLACEs bunu yazdı:

bu olayın mantığı nedir ya bende kendi siteme aspden yapmak istiom bunun gibi

örn: xxxx.com/WALLACEs yazınca sitemdeki profilim açılsın gitsin????????

hcm şimdi şey olcak yaw normal profili gösteren bir sayfa hazırlıyıcan idye göre dbden üye bilgilerini çekicek.İşte isim falan fişman.

Sonra atıyorum session a üye adını yazdın ya işte profil sayfasından linki ona göre vercen.Yani sessiona adını veya dsini kaydetcen profilim linkinede idye göre yorumlatıcaksın

<a href="profilgor.asp?id=<%=session(""id"")%>">Profilim</a>

gibi birşey yapıcaksın yanılmıyorsam.Mantıken.Rene daha ii bilirde.

Toplam Hit: 2396 Toplam Mesaj: 12