Tahribat.Com‘U Hedef Kitle Alan Uygulamalar İle İlgili Duyurudur.
-
zone bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdızeybekustasi bunu yazdızone bunu yazdırenegadealien bunu yazdızone bunu yazdı
:D ben dediydim abi mustye başın ağrır diye ama dinlemedi :/
edit : hocam kendisi blog olarak açacam diyor tahribatla alakası olmayacak diyor ..valla ben saçma buldum o kadar anlattım nedenini ama yinede yaz diye rica etti sonuçta bir sürü domain var tbt.co ya açıp napıcan
Düşmanımızdır o zaman.
yönlendiriyormuş hocam tahribat.com'a
yönlendirme tamammış :)
www.tahribat.cobu adama 48 saat ban istiyorum. (:
zone amı?
ban amı?
Linke tıklayınca TBT den çıktım. Sandım ki exit linkini buda monte ettin. Şimdi denedim çıkmadı. ayam sori
-
Hocam peki muridlere faydalı bazı şeyler açıldığında izin alınarak konu açılabilir mi?Veya izin almak gerekir mi? Mesela muridler için "tbt adı geçmeyen" ücretsiz bir ilan sitesi açtık ve bunu muridlere duyurmak istiyoruz. Bunu duyurmadan önce yönetimden izin almamız mı gerek? Mesela adam 9 ay üzerinde çalıştığı bir müzik sitesi açmış duyurmuş tbt de. TBT ile alakası yok. Şimdi bu adamın izin alması mı lazım?
DrKill tarafından 13/Nis/13 01:14 tarihinde düzenlenmiştir -
zeybekustasi bunu yazdızone bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdızeybekustasi bunu yazdızone bunu yazdırenegadealien bunu yazdızone bunu yazdı
edit : hocam kendisi blog olarak açacam diyor tahribatla alakası olmayacak diyor ..valla ben saçma buldum o kadar anlattım nedenini ama yinede yaz diye rica etti sonuçta bir sürü domain var tbt.co ya açıp napıcan
Düşmanımızdır o zaman.
zone amı?
ban amı?
Linke tıklayınca TBT den çıktım. Sandım ki exit linkini buda monte ettin. Şimdi denedim çıkmadı. ayam sori
ayıpsın biz öyle şey mi yaparız moruk :)
zone tarafından 13/Nis/13 02:04 tarihinde düzenlenmiştir -
zeybekustasi bunu yazdızone bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdızeybekustasi bunu yazdızone bunu yazdırenegadealien bunu yazdızone bunu yazdı
Düşmanımızdır o zaman.
zone amı?
ban amı?
www.tahribat.com tan login olduysan
tahribat.com da login olmamışsın gibi gözüküyor
yönlendirme http://tahribat.com a olmuş
-
renede haklı tabiki ama o arkadasların yani o siteyi kuran destek olanlarında kötü bi niyeti yoktu galiba
-
iyi oldu kafasina gore hareket etmez kimse boylece...
-
wert bunu yazdızeybekustasi bunu yazdızone bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdızeybekustasi bunu yazdızone bunu yazdırenegadealien bunu yazdızone bunu yazdı
Düşmanımızdır o zaman.
zone amı?
ban amı?
www.tahribat.com tan login olduysan
tahribat.com da login olmamışsın gibi gözüküyor
yönlendirme http://tahribat.com a olmuş
bende www.tahribat.com dan giriş sağladım
tahribat.com giridğimde login olmamış gibi neden peki ?
-
Tnrsk bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Allah kafam :)
bastırdınmı lo yoksa patlamasın elinde :)
yok len :) öyle hataya düşmam
irc olayını anlarımda tşört olayı garip amk bşkasını bırakmıyorsunuzda kendinizde yapmıyorsunuz
bu aralar piyasa durgun ve iş yokken aradan çıkarayım dedim hizmetimiz olsun yoksa bana giren çıkan yok :D
neyse ben denedim siz izin vermediniz ahanda müridler şahit
artı olarak ircyi izin vermiyorsunuz pmde flod olayını 10 sn ye felan düşürün amk yarısına cvp yazamıyorum her geldiğimde mesaj kutusu dolu oluyo
sağlık olsun bu senede tşört yok 2009daki artık iyice eskidi
bu arada baskı bursadan gelecekti tşört için lescon stoklarını kontrol çektik 2 adet baskı makinemiz vardı
ben sistemsiz iş yapmam
Allahdan mesir macunu dağıtıyom diye sorun çıkmıyo konu kilitlendi gerçi :) müridler arasında iletişimi güçlendirmek birbirlerine yakınlaştırmak bir olmak için uğraşıyorum onun yüzünden cebimden para harcıyorum oturup evde mesir macunu ürtmiyorum
yıllarca yazmayan adamlar mesir macunu çekilişine katılıyor belki müridlerden uzk kalmasına rağmen ortak heyecana katılıyor bunlar ince olaylardır
gerçi bananeyse suç bende amk
-
beklenen oldu.
-
DJ_Alper bunu yazdıTnrsk bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Allah kafam :)
bastırdınmı lo yoksa patlamasın elinde :)
yok len :) öyle hataya düşmam
irc olayını anlarımda tşört olayı garip amk bşkasını bırakmıyorsunuzda kendinizde yapmıyorsunuz
bu aralar piyasa durgun ve iş yokken aradan çıkarayım dedim hizmetimiz olsun yoksa bana giren çıkan yok :D
neyse ben denedim siz izin vermediniz ahanda müridler şahit
artı olarak ircyi izin vermiyorsunuz pmde flod olayını 10 sn ye felan düşürün amk yarısına cvp yazamıyorum her geldiğimde mesaj kutusu dolu oluyo
sağlık olsun bu senede tşört yok 2009daki artık iyice eskidi
bu arada baskı bursadan gelecekti tşört için lescon stoklarını kontrol çektik 2 adet baskı makinemiz vardı
ben sistemsiz iş yapmam
Allahdan mesir macunu dağıtıyom diye sorun çıkmıyo konu kilitlendi gerçi :) müridler arasında iletişimi güçlendirmek birbirlerine yakınlaştırmak bir olmak için uğraşıyorum onun yüzünden cebimden para harcıyorum oturup evde mesir macunu ürtmiyorum
yıllarca yazmayan adamlar mesir macunu çekilişine katılıyor belki müridlerden uzk kalmasına rağmen ortak heyecana katılıyor bunlar ince olaylardır
gerçi bananeyse suç bende amk
Sigortacılıkta yapma dicem ama ünvan almışsın :)