Tahribat"I Yavaş Yavaş Yitiriyoruz Sanırım
-
tahribat eğer belli bir saygınlığa sahipse o saygınlığı yitirmesini engellemek biz üyelerinin görevi elbette bizim görevimizi yerine getirebilmemiz için üstadlarında bize ellerinden geldiği kadar yardımcı olması gerektiğini düşünüyorum bunun için siz kardeşlerimizi davet ediyorum hepimiz görevimizi yerine getirelim tahribat"ı ve saygınlığını yitirmiyelim bu konuda herkesin yorumunu ve desteğini bekliyorum birbirimizle bilgi paylaşmamız lazım
-
msn ye ekleyerek mi görüş belirtilecek.bu forum neden kurulu peki? tezat olmuş msn adresi vermen
-
görüş için vermedim msn adresimi sadece birbirimizle biraz daha yakın olmamız ve bilgi paylaşabimemiz açısından msn adresimi verdim
-
bncede msn ne aLakaysa..
-
ö.m denen bişi var...
p.m dienLerde var :p -
bence bizim üzerimize düşeni yapmamız bizim büyüklerimiz dediğimiz adminlerimiz ve işi bilen arkadaşlarımız bizim gelişmemize yardımcı olmalı
-
Tbt her zamanki tbt saçmalamayın
-
sıktı artık bu konular takılcaksanız takılın takılmıcaksanız selametle kardeşim.
hergün birileri tarikatı yargılamasın -
ben adminlere bi konuda ne zaman bişey danışsam saolsunlar yardımcı oluolar
-
Matrax çekti gitti dediğine göre ya girer ya girmez zamanla herkes gidecek ve büyüklerimiz giderse biz büyük olmak zorunda kalacaz onu da ancak onlar bize yardım ederse yapabiliriz bu gün www.mavideniz.org adresinde iskorpitx midir nedir neler yazmış TBT hakkında kaçınız okudu :S ama kimseden ses çıkmıyor adamlar bize zarar vermeye çalışıyor bniz sadece geyik yapıyoruz
-
Bu kötümser hava niye abiler.Sonuçta geçen Antikky arkadaşımızın 2003 te sorduğu bir soruyu gördüm o zamanlar bizim gibi bilgisayarda çok bilgili değilmiş ama şimdi admin olacak seviyeye gelmiş 2-3 sene çok değil.Bizde olabiliriz çalışırsak.Bence umutsuz olmayalım kötümser olmayalım.
Toplam Hit: 3831 Toplam Mesaj: 30