Tahribatın Photoshop Ustalarına İşim Düştü... Bir Gözlük İşi Vardı :)
-
begendik bunu yazdı:
-----------------------------resmin kralı işte budur... 1.5 saatlik çalışmamın sonucunda ahmedi bu hale soktum. bazı yerlerinde komiklikler olabilir renkler birbirinie girmiş olabilir aceledendir. pek fazla ugrasmadım. kaba saba böyle oldu. yorumlarınız... :)
evet beyler tekrar söylüyorum amatör ve acele bi çalışma oldu. (ilk denemem) nasıl???
-----------------------------
Süper olmuş hacı gerçekten çalışmana değmiş
-
Uzun zamandır tbt ye giremiyorum daha dogrusu tbt değil nete giremiyorum tatilde olduğumdaan dolayı... bugun fırsatım oldu ne güldüm :D Ulem ne adamlarsınız yav:D
-
bu da benden
:)
-
gözlügü bilmem de sanki böyle daha bi ilgi çekici oldun :F
-
puahahaha bıyıklar manyaq
-
dayı bu senin resmin değilmi :|
-
SeRDaR bunu yazdı:
begendik bunu yazdı:
-----------------------------resmin kralı işte budur... 1.5 saatlik çalışmamın sonucunda ahmedi bu hale soktum. bazı yerlerinde komiklikler olabilir renkler birbirinie girmiş olabilir aceledendir. pek fazla ugrasmadım. kaba saba böyle oldu. yorumlarınız... :)
oğlum ciddiyete bindirinde adam gibi bişiler çıksın ortaya benimki gibi mesela.. herkes ciddi bişiler yapsın. resmin en son ve en güzel halini arşive koyalım :)
evet beyler tekrar söylüyorum amatör ve acele bi çalışma oldu. (ilk denemem) nasıl???
Süper olmuş hacı gerçekten çalışmana değmiş
----------------------------- -
Kreston bunu yazdı:
Bu On Numara Olmuş. -
Kreston dayı senin resminden yola çıktım ama adama benzedi heralde iki faça çektim yüze bi cigara koydum. arka plan hava felan kurtlar vadisi :)) dövmeyide en basta koymustum kaldırmaya üşendim :))
-
dayı altınada paintle bu kadar oluyor yazcaktın :)