Tahribatta Doktor Var Mı? (Ölüyom)
-
hacı belirti falan yok.. :D babamın aklına esti sende vardır dedi aids falan sora aids yerine hepatit çıktı :D ama taşıyıcıymışım o yüzden sanırım önemli deil.. mavibere 6 ay dediğim eğer tedaviye başlarsam 6 ay sonra bişeyim kalmaz demek istediğim o.. belki o biter başka şey gelir Allah korusun ama ben bünyeme ve g.tüme güveniyom :D bu arada jamaica pm at dertleşiriz..
normalde tıp yöntemleriyle 1 senede geçiriyolarmış ama çok zahmetli çok yan etkisi varmış tedavinin o yüzden doktor yapmyalım dedi tedavi.. ben bitkisel ilaçlar falan yapçam kocakarı ilaçlarıyla geçirenler varmış bu hastalığı.. -
beyler bi projem war benim bu hastalığımın anısına tahribat teması kapkara yapılsın :D
-
Hadi len öleceksen öl 5. sayfaya kadar uzadı: ) bu gidişle torunlarım sürdürecek bu başlığın devamını: D
-
size kötü haber, ben taşıyıcıyım :D yani bi 20 sene daha ölmeyebilirim, 20 seneye kadar 50nci sayfaya kadar uzar :D normalde işe yarıcak bi konu açsam 100 hiti geçmez, ölüyom 700 hit oldu :D way aq dirim bi boka yaramıyodu ölüm daha çok yarıcak anlaşılan.. msnden sölüyom millete, herifler inanmıyo taşak sanıyolar, inanınca da taşak geçiyolar :D
-
Kardeşim git bi doktora Gaita bakısı yaptır, kan tahlili yaptır,burun-boğaz kültürlerini yaptır ondan sonra ölüyom ya da yaşıyom de.. oLmaz böyle ayak üstü şeyler..
Ne kadar cahilce hareket ediyorsunuz ?
Ben son derece ciddiyim kardeşim.. Bunları yaptırmadan kimseye ben hepatitim falan deme. -
şu durumda ben olsaydım intihar ederdim sen ölüm dion kimse tiklemio :D:D
-
kardeş kan tahlilini yaptırdım zaten, hepatit virüsü bulundu.. daha bi kaç tahlil yaptırcam ama kesin diyebilirim, ölürsem sölerim
-
Ölürsen söylersin yavrum tabi :)
Ya adam bizimle dalga geçiyor..
Tamam kardeşim geçmiş olsun..
Hayatı ciddiye almazsan o da seni ciddiye almaz..
Bu kadar..
Ölürsen çiçeğimizi eksik etmeyiz merak etme.. -
tarantula holynin bok atma botu aldırmayın ona
---------------------------
mavibere onası laf hoca alındım valla.
lafımı ciddiye mi aldın yoksam. Heerkes gibi dalga yaıoz takıl işte.. -
yaw matrax nabim ağlıyamam ya, zaten ben kendimi bildim bileli herşeylen taşaq geçiyom ilk defa geldi böle bişey, ama harbiden de hastayım..
Toplam Hit: 5928 Toplam Mesaj: 60