Tahribattaki Session Problemi [Bug]
-
şimdi günlük mesaj yazma sınırı var mesela 30 dan sonra felan dior artık mesaj yazamazsınız sizde offf bea bugünkü eğlenecede bitti fln dionuz ama
durun böyle demeyim çıkış yapıp giriş yapın session yenilendiği için tekrar 30 mesaj hakkı kazanıyorsunuz:)
buda banlanan üyelerin mesaj yazma durumu gibi sessionlarla alakalı bir bug gib ibişeydir
not:araştırmalarım devam etmektedir :)
not2:bunun nasıl düzelticeğini teorik oalrak şöel diyebilirim
db ye işlenirse sorun kalmaz
not2 hakkında:şimdi bilmeyen biri diyebilir bu sorun çözülmez diyede o yüzden yazdım
saygılar :)
-
olm sende var bi bokluk bu güne kadar hiç öle bişey olmadı bende seni karantinaya almışlar , e haklılarda bi yerde
edit : 19 sn sonra cevaplamışım :D vay anasını ne zeka var hemen okuyup cevapladım :D
edit2 : başlığı görende bi bok sanacak ama :D session bug wauw :D
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------olm sende var bi bokluk bu güne kadar hiç öle bişey olmadı bende seni karantinaya almışlar , e haklılarda bi yerde
edit : 19 sn sonra cevaplamışım :D vay anasını ne zeka var hemen okuyup cevapladım :D
-----------------------------burdada bi bug war
farkettiyesniz sürekli 15:10:00
14:16:00
sürekli 00 saniyelerinde gösterior
hava atma boşuna :D
-
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------olm sende var bi bokluk bu güne kadar hiç öle bişey olmadı bende seni karantinaya almışlar , e haklılarda bi yerde
-----------------------------burdada bi bug war
farkettiyesniz sürekli 15:10:00
14:16:00
sürekli 00 saniyelerinde gösterior
hava atma boşuna :D
-----------------------------öylemi nan
-
07/04/2008 7:01:41 PM bu ne amk ? 41 diyo bak
-
banada oluyodu modemi kapatıp acıodm :D düzelioda
ben böle herseye poprsular gibi konu acmıodm :|
klakson seni :|
-
FOXXLY bunu yazdı:
07/04/2008 7:01:41 PM bu ne amk ? 41 diyo bak
-----------------------------bak işte bug olduğu burda belli
sadece konu mesajalrıdna oluor yani konuyu açrken o gösterilior
ama konuya gelen mesajlarda hep 00
:)
yani birisi deyip teo otomatik ayarlanmıştır diyeemz o zaman konu mesajıda öyle ayarlanmalıydı :)
@qaMbLer
işte sadece çıkış yap giriş yap hiç uğraşma :)
bu arada sadece böel şeyelr arıorum tbt de inanın 1-2 saat sonudnada böel konu açıorum :P
-
bunu biliyordum, ara sıra uyguluyordum ama "bug" olduğunu zannetmiyorum; oradan anlatılmak istenen "hoca bi s.ktir git sabahtan beri buradasın" olduğu için adam olan o laftan sonra böyle bir şey yapmaz yani :P =)
alınmayın lan hemen...
-
hocam senin işin gücün yok mu 24 saat bi şey mi arıyorsun tahribatta ?
-
Nurky bunu yazdı:
hocam senin işin gücün yok mu 24 saat bi şey mi arıyorsun tahribatta ?
-----------------------------eğlencesine bakıorum
-
la glaxos gecen elinden kefil hakkını almışlardı bu seferde çükünü almasınlar :P