Tahrikey
-
biliyorum bana kızacanız ama ya site yöneticilerimiz şu tahrikey uygulamasını tekrar devreye soksanız olmazmı 1 ayda açılan konu sayı bi günde açıldı yahu.önüne gelen konu açıyo saçma saçma bişey deyince suç oluyor.
saygılar....
-
sevaptır die açıldı : )
-
hacım bukadar sevap yeter gibi geldi bana.
-
-
efet kardesım dogru soyluyo.Paylasmaya deger seyler olsa neyse.a.q lar ortalıgın....
-
ewet sayfayı ac kapa bintane konu giriyo aq ya milletin işiyoq can sıkıntısına yazıyo yada gıcıklık
-
HUNTURK sana sonuna kadar katılıyorum babacan yani öle bişi ki adam selam ben yeni üyeyim diyo veya ben konu açtım da millet kabul etmedi benle alay etti diyenler herşey var a.q ...
-
bende sana katılıyorum tahri keyi geri koyun bencede
-
Tahri-Key Eylemi başlatıyoz.Bu server'da grev var :P (ciddiye alıp banlamayın :D )
-
isyan yok bakınız kurallar
http://www.tahribat.com/forumabout.asp
Forum Kuralları
"Forum içi bölücülük yapanın (Örneğin imzalara Bizim isteğimiz olana kadar foruma gelmiyoruz, protesto ediyoruz gibi şeylerin) sonucu sorgusuz sualsiz ban'dır. Kimseyi zorla tutmuyoruz. "
-
bu yapılan eylem bence çok mantıklı. " Fugitive " senin söylediğin keyfi bişey için geçerlidir. ama burada forum un temizliği söz konusu ve forumun çıkarına forum bazı dengesizler yüzünden kirleniyo. adam gelmiş reklam yapıyo mesela bu tür şeyler olmaz. tahrikey e geçilmesiyle artık yeni üyelerde ban korkusuyla reklam yapmazlar ; eğer ban korkuları yoksa bu platform a da ihtiyaçları yok anlamına gelir.
Toplam Hit: 4015 Toplam Mesaj: 17