Take On Helicopters Görüntü Dalgalanması
-
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------sıkıntı ekran kartından herhalde hala çözemedim olayı
-----------------------------
5 adet gösterge sayacı neden dalgalanmıyor ?
Boyları çokmu küçük ? Uçan arka kanadı GSöterge sayaçlarıdan dahada küçük ama bayrak gibi dalgalanıyor Oda...
bence Full sürüm Yükleyin Uyarısı var sanki :D
mesela ben arma2 bilmemne serisini 10 gb ye indirmiştim oyun sorunsuz çalışıyor 5 dakka sonra aynı hatayı veriyordu kapanıyordu oyun... Crackte oyunda falan sorun olacağı düşüncesindeyim. -
bilmiyorum babadan full sürüm uyarısı gibi geldi ama NVIDIA ekran kartida istiyo olabilir
-
crack sorunlu hacım
-
eyvallah cracki degistireyim o zaman bi
-
hararet yapmış helekopter sıcaktan
-
glaurung bunu yazdı:
-----------------------------hararet yapmış helekopter sıcaktan
banda öyle geldi ama bu seferde oyuna girer girmez dalgalanıyor yere indirip motorları durduruyorum hala aynı akşam eve gidince bakicam tekrar -
haha ne harareti abi, helikopterde sıcak fln olmaz aksine soguk bile sayılabilir
-
ya gostergelerle menüde bi sıkıntı yok sadece oyunda var bu meret cracki değiştirip deniyeyim bi belki düzelir
-
Jubei bunu yazdı:
-----------------------------Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------anubisx bunu yazdı:
-----------------------------hocam pilot u ayarlardan drunk ' a almışsın değiştir :P
Ekran kartı driver + physicsX + directX falan güncelle abi
-----------------------------o ne oluyo hocam daha yeni yükledim oyunu
bu garanti physicsx den dolayı oluyo ekran kartım ati olduğu için böyle zamanında hatırlamıyorum bi oyunda yine böyle bişey yapmıştı sanırım şimdi aklıma geldi video ayarlarından çözerim yazarım buraya oldu olmadı diye gerçi önemli bişey değil ama konuyu açtık bi kere başkasının işine yarar
100 TL,ye Nvidia Geforce 9800 GT
120 TL,ye '' '' GTS 250
Aldınmı her türlü sorun çözülür :)
-----------------------------o fiyata 0 nerden buldun :)
-
evet arkadaşlar sorun video ayarlarındaki post process efeect denen dalganın oyunuymuş
bu effecti açınca böyle dalgalanma oluyo kapayınca da oyun içi grafikler çok sönük kaldı diğer bütün ayarları very high'e almama rağmen
bu effecti açınca grafik işlemleri cpu'ya bindiriyomuş herhalde ne alakaysa anlamadım işlemcim phenom II x4 965 3.40 ghz be işlemci mi yetmiyo nedir neyse
effectle ilgili
http://forum.donanimhaber.com/m_55123687/tm.htm
videosunuda koyucam birazdan
ayrıca ekranın ortasında da illegal copies ma degrade yazmaya başladı yeni cracki yükledikten sonra