Takim Elbise Alirken Nelere Dikkat Etmeli..? Nereden Alinmali..?
-
Zokoro bunu yazdı:
-----------------------------
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------damat ta 150 250 arası gayet hoş takımlar var.
bi bakmanı tavsiye ederim
-----------------------------
hüseyin rüyan da mı gördün llaa o fiyatları :)damata sakın girme akıllı ol abicim :)
-----------------------------2-3 ay evvel aldım la :| ne rüyası
290 a fln geldi yalnış hatırlamıyosam..
-
Bakalim.. Ya damat ya da fabrika satis magazalari sanirim..
-
Damat'in sitesine girdim simdide.. Her alisverisin %50'si kadar aninda kullanabilecegin hediye ceki yaziyor..Yani bayagi iyi gibi görünüyor..
-
arkadaş ccs ve altın yıldız dikişlerine ve tarzına bak önce kafanda olurunu ver sonra al ama fiyatları çok yüksek eğer bir tanıdığın varsa kolay hallediliyor bizzat ben denedim ( çeket-pantolon-gömlek-kol düğmesi-kravat-kemer ) ccs 550 çekti tanıdık vardı 250+ 5 taksite kapattık daha ne olsun :D:D:D
-
Tanidigim filan yok ya..Bakirköy-Bahcelievler civarina gidicem bakalim oralari bir dolasayim..
-
En iyi takım elbise dikim olan takım elbisedir. Üzerine oturacak bir takım elbise ancak bu şekilde bulursun. Bence mağaza değil iyi bir terzi ara ama mağazadan almak konusunda kararlıysa Kiğılı veya Hatemoğlundan alabilirsin. Hatemoğlunda fiyatlar uygundur kaliteden de pek taviz vermezler.
-
2 ay önce altınyıldız takımları 30 ytlye verdik birine söleseydin :/
-
Crispino'dan pedere bi takım almışdım hediye , ve harika bişe 500 lira'dan 150 liraya inmişti...yeni bosna outlet çadırında...uğrayın derim..
-
Damat Veya Sarar
Eğer çok paran varsa Dolce & Gabbana Kumaşı çok süper..
-
pierre cardin bğr alırsın pir alırsın
Toplam Hit: 7106 Toplam Mesaj: 29