folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Taksi Plakasi Almayı Düşünüyorum

Taksi Plakasi Almayı Düşünüyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek

arkadaşlar taksi plakası almayı düşünmekteyim işlek bi yer yatırım amaçlı bu işe girmeyi düşünüyorum bu konuda bilgisi olanlar biraz aydınlatabilirmi

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

sen şimdi taksi durağı almak istiyorsun ama bir fikrin yok...  bence bana yatır o parayı daha karlı çıkarsın

Mevzu derin | Papikolas Planet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Alırsın...

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferriere
    ferriere's avatar
    Erkek

hocam madem yatırım yapçan biraz araştır önce git işlek olan durağa 1 taksi al baktın işler yürüyo alırsın daha ama direk durak almak çok büyük risk değil mi ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Erkek

ya hacı fikir yok derken bu mesleğin içinde olan biri değilim sadece arkadaşm var bu meslekte olan onun anlatması ile bole bi niyete girdim fazla bi getiri beklemiyorum kendi borcunu amorti etse benim için yeterli sadece yatırım amaçlı düşündüğüm durak çarşının göbeğinde değer kaybetme gibi bi şansı yok (tabi benim düşüncem ) ama +sı - si nedir bilmiyorum tabi mantıklı bi yatırımmı olur bilemiyorum şöför çalıştırmayı flan düşünmüyorum v.s v.s.

Illegal_Character tarafından 26/Kas/13 00:50 tarihinde düzenlenmiştir

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Erkek
    ferriere bunu yazdı

hocam madem yatırım yapçan biraz araştır önce git işlek olan durağa 1 taksi al baktın işler yürüyo alırsın daha ama direk durak almak çok büyük risk değil mi ?

hocam taksiyi alıcam zaten yanlış anlattım sanrım plakayı almayı düşünüyorum komple durak kapatıcak kadar zengin değiliz :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

ortalama ne kadar sermaye ile gireceksin özür dileyerek soruyorum.

Mevzu derin | Papikolas Planet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Taksi durağı mı almayı düşünüyorsun yoksa plakası mı ? Sanki Taksiden çıkma bi araç almayı düşünüyosun gibi görünüyor hoca burdan bakınca.. 

Komple bi taksi duragı alacağın paranın meblasını tahmin edebiliyormusun hacım.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Taksi durağı mı almayı düşünüyorsun yoksa plakası mı ? Sanki Taksiden çıkma bi araç almayı düşünüyosun gibi görünüyor hoca burdan bakınca.. 

Komple bi taksi duragı alacağın paranın meblasını tahmin edebiliyormusun hacım.

yanlış bi açıklama olmuş haklısınız hocam plaka almak amaç

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

plaka hiç kaybetmezki hocam misal 100 e aldın ayda 1000 lira getirsin baktın getirmiyo 1-2 sene sonra en az 120 ye satarsın zaten

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferriere
    ferriere's avatar
    Erkek
    Illegal_Character bunu yazdı
    ferriere bunu yazdı

hocam taksiyi alıcam zaten yanlış anlattım sanrım plakayı almayı düşünüyorum komple durak kapatıcak kadar zengin değiliz :)

plakayı aldıktan sonra bi tanede dacia alırsın diye düşünüyorum :)

hocam eş dost çevrede şoforler ve otomobilciler odası başkanı esnaf koop başkanına falan ulaşabilceğin bi tanıdığın varsa sok araya öğren en iyi

durakları sonra durumuna bak karlı gelen durakta al,en temiz yol bu hiç bişey bilmeden direk girersen beklediğin rakamlar gelmeyebilir  

Toplam Hit: 5151 Toplam Mesaj: 34