Taksi Plakasi Almayı Düşünüyorum
-
arkadaşlar taksi plakası almayı düşünmekteyim işlek bi yer yatırım amaçlı bu işe girmeyi düşünüyorum bu konuda bilgisi olanlar biraz aydınlatabilirmi
-
sen şimdi taksi durağı almak istiyorsun ama bir fikrin yok... bence bana yatır o parayı daha karlı çıkarsın
-
Alırsın...
-
hocam madem yatırım yapçan biraz araştır önce git işlek olan durağa 1 taksi al baktın işler yürüyo alırsın daha ama direk durak almak çok büyük risk değil mi ?
-
ya hacı fikir yok derken bu mesleğin içinde olan biri değilim sadece arkadaşm var bu meslekte olan onun anlatması ile bole bi niyete girdim fazla bi getiri beklemiyorum kendi borcunu amorti etse benim için yeterli sadece yatırım amaçlı düşündüğüm durak çarşının göbeğinde değer kaybetme gibi bi şansı yok (tabi benim düşüncem ) ama +sı - si nedir bilmiyorum tabi mantıklı bi yatırımmı olur bilemiyorum şöför çalıştırmayı flan düşünmüyorum v.s v.s.
Illegal_Character tarafından 26/Kas/13 00:50 tarihinde düzenlenmiştir -
ferriere bunu yazdı
hocam madem yatırım yapçan biraz araştır önce git işlek olan durağa 1 taksi al baktın işler yürüyo alırsın daha ama direk durak almak çok büyük risk değil mi ?
hocam taksiyi alıcam zaten yanlış anlattım sanrım plakayı almayı düşünüyorum komple durak kapatıcak kadar zengin değiliz :)
-
ortalama ne kadar sermaye ile gireceksin özür dileyerek soruyorum.
-
Taksi durağı mı almayı düşünüyorsun yoksa plakası mı ? Sanki Taksiden çıkma bi araç almayı düşünüyosun gibi görünüyor hoca burdan bakınca..
Komple bi taksi duragı alacağın paranın meblasını tahmin edebiliyormusun hacım.
-
mfatihbodur bunu yazdı
Taksi durağı mı almayı düşünüyorsun yoksa plakası mı ? Sanki Taksiden çıkma bi araç almayı düşünüyosun gibi görünüyor hoca burdan bakınca..
Komple bi taksi duragı alacağın paranın meblasını tahmin edebiliyormusun hacım.
yanlış bi açıklama olmuş haklısınız hocam plaka almak amaç
-
plaka hiç kaybetmezki hocam misal 100 e aldın ayda 1000 lira getirsin baktın getirmiyo 1-2 sene sonra en az 120 ye satarsın zaten
-
Illegal_Character bunu yazdıferriere bunu yazdı
hocam taksiyi alıcam zaten yanlış anlattım sanrım plakayı almayı düşünüyorum komple durak kapatıcak kadar zengin değiliz :)
plakayı aldıktan sonra bi tanede dacia alırsın diye düşünüyorum :)
hocam eş dost çevrede şoforler ve otomobilciler odası başkanı esnaf koop başkanına falan ulaşabilceğin bi tanıdığın varsa sok araya öğren en iyi
durakları sonra durumuna bak karlı gelen durakta al,en temiz yol bu hiç bişey bilmeden direk girersen beklediğin rakamlar gelmeyebilir