Tamek.Net Satılıktır.
-
Evet Arkadaşlar başlıktada geçtiğim gibi www.tamek.net adresini satıyorum isteyen teklif geçebilir başkasına satıp komisyon alabilir.
-
XmV bunu yazdı:
-----------------------------Evet Arkadaşlar başlıktada geçtiğim gibi www.tamek.net adresini satıyorum isteyen teklif geçebilir başkasına satıp komisyon alabilir.
-----------------------------
tamek le iletişime geçsen? -
WIPO'ya başvurup siteyi senden alabilirler.
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------WIPO'ya başvurup siteyi senden alabilirler.
.net olduğu için hiç bir şey yapamazlar -
anonim uzantı olduğu için herhangi bir hakları yok
-
kaç para düşünüosn ?
-
flassy bunu yazdı:
-----------------------------XmV bunu yazdı:
-----------------------------Evet Arkadaşlar başlıktada geçtiğim gibi www.tamek.net adresini satıyorum isteyen teklif geçebilir başkasına satıp komisyon alabilir.
tamek le iletişime geçsen?
-----------------------------adam boyle bır domaın elınde tutacak vede tamek le ıletısıme gecmeyece :)
sen ınanıyormusun buna elbette gecmıstır yada gecmeye calıstır .ıplememısler bızımsıte com.tr dıye yada kabul etmıyoruz demıslerdı para azgelmıstır vs
-
daha bugun geçtim iletişime daha cevap gelmedi com.tr - com - org ve muhtelif bir çok uzantı tamek firmasının zaten
-
sonunda geri döndüler bugün :) 700tl+kdv ye satmış oldum ben 33 liraya bir ihaleden almıştım
-
Oha nerdeyse bir yıl önce iletişim kurmuşsun
-
XmV bunu yazdı
sonunda geri döndüler bugün :) 700tl+kdv ye satmış oldum ben 33 liraya bir ihaleden almıştım
valla helal olsun ya.