Tank Compositing
-
Merhaba arkadaslar, yine ben :) Gelismis tracking teknikleri kullanarak cok sallantili kamera hareketlerini yakalayip calibre atmeyi basardim
ufak bir test ama sonuc tatmin edici.
Final:
Wire:
Video Test:
-
Tank'ın namlu veya top kısmı çok çizikli hocam göze güzel gelmiyor ama var ya buna biraz daha gerçekcilik katsan off :D senden bi Altay tankı isterük
0x656e tarafından 22/May/14 13:42 tarihinde düzenlenmiştir
http://www.youtube.com/watch?v=wPLVq3QHHmk -
Sallamış track falan etmiyo ya. Sabit görüntü ile çekim yapmış sonra görüntü üzerinde çerçeveyi sağa sola kaydırmış :P
-
NmC bunu yazdı
Sallamış track falan etmiyo ya. Sabit görüntü ile çekim yapmış sonra görüntü üzerinde çerçeveyi sağa sola kaydırmış :P
:D ahahaha :D oyle yapinca da cok yapmacik duruyo hocam :D
-
Dj_DooM3 bunu yazdıNmC bunu yazdı
Adam feno oldu bu şekilde :))
-
NmC bunu yazdıDj_DooM3 bunu yazdıNmC bunu yazdı
Adam feno oldu bu şekilde :))
ahahahah supper olmus :D ben de yapacam buna benzer birsey :D ahahahah :D
-
hocam blog aç orda da topla sen bunları, yani senin için daha faydalı olabilir elinin altında bütün çalışmaların olur
-
detCode bunu yazdı
hocam blog aç orda da topla sen bunları, yani senin için daha faydalı olabilir elinin altında bütün çalışmaların olur
hocam kisa zaman sonra bir site yapacagim. direkt sitemde yayimlayacam.
-
Transformers filmi icin hangi program kullaniliyor.
-
THT2005 bunu yazdı
Transformers filmi icin hangi program kullaniliyor.
hocam istedigin 3d programi kullanabilirsin. tesarimlar ve animasyolar icin. Cinema 4D, MAYA, Soft Image XSI, Rhino, Blender (ucretsiz), 3DS Max, Z Brush ... vb ...
-
kardeş bu tankdan bizim dükkanın önüne koysak kaç para istersin.