Tanrının Arabaları
-
Geçen e-kitapları kurcalarken gördüm. Ne zaman indirdiğimi hatırlamıyorum. Adam mısırlıları mayaları sümerleri falan uzaylıların eğittiğini falan iddaa ediyor ve bunları örneklerle kanıtlamaya çalışıyor. Kanıtlıyorda.şimdi anasayfada tanrının doğumgünü başlığını görünce aklıma geldi paylaşayım dedim
-
bu iş insan genini uzaylılar mı klonladıya kadar gider.
-
Kitabı okumadan cahilce yorumlar yapmayın hocalar.Bu kitapta anlatılan şeylerin doğruluk payı çok yüksek, neyse okuyun:D
-
saol birader eline saglik..
bu arada e-kitaplara nerden bakiyorsun, benim aradigim bi kac kitap varda..
-
geçen realyanların siteden kutsal kitaplarını indirdim.neyse bi hafta sonra bilmem ne sorumlusu benle irtibata geçti.
işte kitabı okudun mu? nasıl? bize katılmayı düşünürmüsün? bikaç soru sordum (türkçe ama herif fransız.benlede türkçe mesajlaşıyo ya biliyo ya çevittiriyo artık bilemiycem) g.t olup kaldı.benim kanaatim bu uzay işleri boş işler.ufo gören masum köylü koçum benim.
kitaptada saçma salak şeyler var.gerçi mantıklı şeylerde var.ama rael denen zibidinin bahçesine ufo inip sadece onla konuşup başka kimseye görünmeden gitmesi baştan komedi.merak edenlere kitabı upload edyim.ama bu alt kitap.diğr başka bi kitap var onu almanız için bağış :) bayılmanız gerekiyo. üşenmemişler bide bütün dünya dillerine çevirmiş i.neler.
artık kimse en çok farklı yabancı dile çevrilen kitap incille, das kapital dimesin bana :)
edit Scientoloji de ayrı bi komedi ne lan bu dünyayı uzaylılarmı kurtarcak.
-
Spacheata bunu yazdı:
-----------------------------edit Scientoloji de ayrı bi komedi ne lan bu dünyayı uzaylılarmı kurtarcak.
-----------------------------sorma ya :) adamın biri roman yazmış bilimkurgu ordan çıkıyo olay :D
hepimizin içinde kötü uzaylılar varmış. parası olan görüşme başına 10.000 dolar falan basıyo (mesela brad pitt) giriyolar görüşüyolar artık kimse nirvanaya ulaşmış kişiler :P sonra kötü uzaylıdan kurtulmaya yaklaşıyolarmış. ben de niye yazıyosam gecenin bu saatinde yazasım tuttu işte.
-
güzel kitaptır tavsiye ederim.
kitapyurdundanda istiycem bu kitabın orjinalini okuyun hayat görüşünüz genişlesin :)
-
30 sayfa okudum tanrı yok mu amk tövbe tövbe haşa ee o zman bu ipneleri kim yarattı ?
-
Tanrıların arabalarında bir çok desteksiz nokta var ama Ben size Tanrıların ayak izlerini okumanzı öneririm.
-
hiçbişey anlamadım okuyana kolay gelsin:D
-
Spacheata bunu yazdı:
-----------------------------
bu iş insan genini uzaylılar mı klonladıya kadar gider.
-----------------------------
insan genimi klonlanmıs yaw :S