Tantum..
-
off açıcan yaynına ayranı... wallaha canım çekti şimdi
-
Herkes kafa arar olmus eyvah,eyvah.. Size herşeyi denemiş biri olaraktan tavsitem en mutlu anınız ailenizle akşam yemeğinden sonra çay içtiğiniz anlarınızdır..Ötesini aramayın,zarardan başka getirisi olmaz.
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------
jerry bunu yazdı:
ya bole ekmek arasi bir durum gibi etten yapilan birsey vardi onunda adi tantumdu herhalde alakasiz oldu ama:)
Tantuni o tantuni...kafa yapmıo ama :|
-----------------------------yanına bi ayran açıp arka arkaya 2 tane götürdünmü öylede bi yaparki kafa başka alemlere göçüverirsin bi anda :| amanını canım çekti :|
-
illa kafa yapmak istiyosanız; ağır bi sigarayı(tercihen camel natural flavor) burundan çekin, göt olun. denenmiştir, ama tavsiye edilmez!!
-
7-8 tane ilk içim için iyidir halisinasyon gördürür etki artırımı için aspirinle beraber kullanılınır. Ayrıca insomia yapar 14-16 saat falan uyutmaz. Kötü sorun mideyi s.ker atar
-
bence hiç kullanmamış olarak kullanma..kesin baya zararı vardır keyfine yapmıyor öyle
20 sene sonra çıkar zararı heroin gibi boğaz şurubu diye..
-
7-8 tane atarsanız en fazla iki üç ışık görürsünüz o kdr :D:D
-
mimar bunu yazdı:
illa kafa yapmak istiyosanız; ağır bi sigarayı(tercihen camel natural flavor) burundan çekin, göt olun. denenmiştir, ama tavsiye edilmez!!
-----------------------------deniycem...:|
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------mimar bunu yazdı:
-----------------------------deniycem...:|
ulan bu kadar boktan bi sigara görmedim Camel Soft içiormda Natural Flavor bok gibi....bence burnuna ağzına gözüne yazık..boşla kafa yapmak istiosan Lucky Strike gibi kafa sikeni yok söliim.. ya da 3 4 tane ard arda Gitanes -
tantuni için mersine beklerimde... konu baya bi yemek muhabbetine dönmüş yahu nese bende merak ettim bu tantum işini bi araştıralık bapğalım madem doğal dıorsunuz bitkisel dıorsunuz..