Tanzimat Sorusu
-
kimin banlanıp banlanmayacağını söylemek bana düşmez : )
bu soruya bu kadar az taşaaq geçildiğine şükretmen gerekli neyse daha fazla uzatıp db nin ebesini zikmeye gerek yok
( ha dersen niye böyle cevap yazdın önceki konularına baktım bi şöyle (götüme nargilenin közü kaçtı gibi) daha iyi anlarsın)
sevgüyle kal :)
-
e h e dassaq içn yaplmıs seylerdi çok açıq anlamaıcak kadar moronsan ! bilemiyorum artıq hiç konusma
-
EfEkSiYoN bunu yazdı:
-----------------------------
e h e dassaq içn yaplmıs seylerdi çok açıq anlamaıcak kadar moronsan ! bilemiyorum artıq hiç konusma
-----------------------------sana kişisel bir hakarette bulunmayan birinde moron diyebiliyorsan senin zeka yaşından şüphe ederim.
götünün bir önce iyileşmesi dileğiyle
-
yarın benimde edebiyat yazılım var birazdan pc nin basından kalkacam oturacam adam gibi ders çalışacam
-
yaşını bilmiyorum ama eminim küçüksün böyle bir nicki köpeğime koymam hade ei amelelikler
-
edit
-
yok sen itme bn sna töbe töbe nereye getrdin konuyu
-
edit
-
dokundu sölediklerim herhal kapıorm knuyu bakmmıorm rahat et mq
-
EfEkSiYoN bunu yazdı:
yaşını bilmiyorum ama eminim küçüksün böyle bir nicki köpeğime koymam hade ei amelelikler
sen yenisin galiba ,küçük dediğin adam senin gireceğin edebiyat sınavlarını çoktan geçmiş bi adam ,
senin itine bile koymayacağın bu nikin sahibi belkide tarikatın çoğunun sempatisini kazanmış sayılan sevilen bi mürid
internetten ders çalışmaya uğraşıyosun? nerde görülmüş bu kendini kandırma kapat bilgisayarı adam gibi ders çalış
// (amele abiyi tanımam etmem sadece forumdaki mesajları kadarıyla biliyorum)