Taraf Gazetesinin Sitesi Hacklensin
-
bu alçaklara dur diyecek birisi yokmu...
-
Ben :)
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------insanların kafasını değiştiremedik sonra gerisi yalan.eğer onlara bir uyarıda bulunmak veya tepkini göstermek istiyorsan bu farklı şekilde yap bence.eğer gerçekten durdurmak istiyorsa site hack uyarıdan öte geçmez adamların gazetesi var.yazete,internethaber gibi sadece internetten yayın yapsa dediğin yöntem çok güzel olurdu.
-
şimdi biri hacklese Taraf gazetesi yaw ben eşşeklik etmişim mi diyecek
yada bunlar çok güçlü artık böyle haberler yazmaktan vazmıgececek.
yada tarafımız mı belli olacak
abi hiç bişey bu kadar basit değil
böyle basit şeyler muhtaç değiliz diye düşünüyorum
-
heza bunu yazdı:
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------insanların kafasını değiştiremedik sonra gerisi yalan.eğer onlara bir uyarıda bulunmak veya tepkini göstermek istiyorsan bu farklı şekilde yap bence.eğer gerçekten durdurmak istiyorsa site hack uyarıdan öte geçmez adamların gazetesi var.yazete,internethaber gibi sadece internetten yayın yapsa dediğin yöntem çok güzel olurdu.
Katılıyorum... -
dtp(pkk) hacklendi. basit olmayacak eylem yapmayada varım. gaste binasının önündede protesto etmeye hazırım...
zaten gaste satamıyorlar. finansmanı dışardan geliyor. bölücülük yapıyorlar..kimse ses çıkarmıyor şaşırıyorum.
-
Bunu yapsa yapsa Spy-cx5 yapar o ".tr" üzerine ihtisaslı :)
-
Beni en çok sinir edende bu gazeteyle ilgisi olmayan televizyon kanallarının bunların manşetlerini bangır bangır duyurması.
Ekmeklerine yağ sürüyor bunların aptal herifler.
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------Gerek konu başlığı, gerekse mesajındaki cümleler seni suçlu duruma düşürüyor.
Konu başlığı nedeniyle suç veya suçluyu övmek ile suça teşvik suçlaması ile hakkında soruşturma açılır.
Mesajın nedeniyle hakaret suçunden hakkında soruşturma açılır.
Adminlerin dikkatine arz olunur..
-
Konuyu Acan : kaygusuz
Konu Başlığı : Taraf Gazetesinin Sitesi Hacklensin
Silinme Sebebi : http://tahribat.com/Sik-Sorulan-Sorular / hackle... -
taraf ve vakit okuyorum bu insanların ne düşündüğünü ne yapmaya calıstıklarını görebilmek için. genelde sinir küpüne dönüyorum. vakitte ise okuyucu yorumlarını gördükçe böyle yayın organları nasıl hala legal olarak yayın yapabildiklerine şaşıyorum :| yorumlarda ordu ve cumhuriyet düşmanlıgı alenen dışa vuruluyor.