Tarafın Kürdistan Rezilliği.
-
sövmeyecem. sövmeyecem. sövmeyecem.
-
valla yeter ediyorum küfürü günah bana yazılıyo etmeyecemde kızmayacamda ama yine tutamıyom bunlara sebep olanların anladı onlar
-
Bunlara sövmekten gerçekten yorulduğumu hissediyorum.
-
niye hiç şaşırmadım ? benim bi problemimmi var???
aa pardon benim problemim yok bu adamlar zaten yıllardır ebenizi ..kip kürdistanı oraya dikicez dediler hatta bunu diyenler bunun için dağda savasanlar sehre inip meclise girdi benim güzel halkımda şeyini oğusturup osura osura televizyon izlemeye devam etti...
şaşırmayın sövmeyin adamlara kızmayın hangi millete böyle töleranslar verilse bunları yapmazki? adamlar niye dağa cıkmasınki?
adam dağa cıktı diyelim ya örgütte yükselcek ki adam icin iyi bişey ya vazgecip asağı inerki tayyip inenlere bi emine erdoğanı vermiyo yada ölcek ki kendine göre şehit olmuş olacak... zuhahaha :D ülkeme sadece gülüyorum...
-
tarih marih yazmıyor..kaynak sağlam mı?
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------niye hiç şaşırmadım ? benim bi problemimmi var???
aa pardon benim problemim yok bu adamlar zaten yıllardır ebenizi ..kip kürdistanı oraya dikicez dediler hatta bunu diyenler bunun için dağda savasanlar sehre inip meclise girdi benim güzel halkımda şeyini oğusturup osura osura televizyon izlemeye devam etti...
şaşırmayın sövmeyin adamlara kızmayın hangi millete böyle töleranslar verilse bunları yapmazki? adamlar niye dağa cıkmasınki?
adam dağa cıktı diyelim ya örgütte yükselcek ki adam icin iyi bişey ya vazgecip asağı inerki tayyip inenlere bi emine erdoğanı vermiyo yada ölcek ki kendine göre şehit olmuş olacak... zuhahaha :D ülkeme sadece gülüyorum...
-----------------------------ÜLKENE gülme bişeyler yap...Elinden ne kadar geliyorsa yapmaya çalış doğru biliçlendir ilerde mutlaka faydası olur....
-
Türkiye akıllı olup ırakta kürdistanı kendisi kursaydı hem tükmenlerin söz hakkı olurdu hemde o topraklarda pkk ile mücadeleyi rahatça yapardı hemde petrolünden faydalanırdı bol miktarca amerika senelerce bunu anlatmaya çalıştı biz sadece kırmızı çizgilerimiz var dedik
-
tarafın Allah bin belasını versin zaten.Tarafı geçin...
-
bölge yüzyıllardır kürdistan olarak anılmakta.tarihi kaynaklarda bu şekilde geçer.hatta bir çok osmanlı padişahının -örneğin kanuni- bölgeden kürdistan diye bahsetmişliği vardır.
-
devleti yöneten hükümetin basiretli bir tarafı olsa 2001 de sona ermiş olan pkk yı adeta yeniden diriltmez, bölgede ağırlığını hissettirir, yeri geldiğinde
"kesin sesinizi" diyebilirdi. böyle ite köpeğe minnet etmezdik.