folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Tarafın Kürdistan Rezilliği.

Tarafın Kürdistan Rezilliği.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

sövmeyecem. sövmeyecem. sövmeyecem.

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

valla yeter ediyorum küfürü günah bana yazılıyo etmeyecemde kızmayacamda ama yine tutamıyom bunlara sebep olanların anladı onlar

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bunlara sövmekten gerçekten yorulduğumu hissediyorum.

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

niye hiç şaşırmadım ? benim bi problemimmi var???

aa pardon benim problemim yok bu adamlar zaten yıllardır ebenizi ..kip kürdistanı oraya dikicez dediler hatta bunu diyenler bunun için dağda savasanlar sehre inip meclise girdi benim güzel halkımda şeyini oğusturup osura osura televizyon izlemeye devam etti...

şaşırmayın sövmeyin adamlara kızmayın hangi millete böyle töleranslar verilse bunları yapmazki? adamlar niye dağa cıkmasınki?

adam dağa cıktı diyelim ya örgütte yükselcek ki adam icin iyi bişey ya vazgecip asağı inerki tayyip inenlere bi emine erdoğanı vermiyo yada ölcek ki kendine göre şehit olmuş olacak... zuhahaha :D ülkeme sadece gülüyorum...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hereisnopeace
    hereisnopeace's avatar
    Erkek

tarih marih yazmıyor..kaynak sağlam mı?

Abaza ve Eziğim :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hyb
    hyb's avatar
    Erkek

lalada bunu yazdı:
    -----------------------------

niye hiç şaşırmadım ? benim bi problemimmi var???

aa pardon benim problemim yok bu adamlar zaten yıllardır ebenizi ..kip kürdistanı oraya dikicez dediler hatta bunu diyenler bunun için dağda savasanlar sehre inip meclise girdi benim güzel halkımda şeyini oğusturup osura osura televizyon izlemeye devam etti...

şaşırmayın sövmeyin adamlara kızmayın hangi millete böyle töleranslar verilse bunları yapmazki? adamlar niye dağa cıkmasınki?

adam dağa cıktı diyelim ya örgütte yükselcek ki adam icin iyi bişey ya vazgecip asağı inerki tayyip inenlere bi emine erdoğanı vermiyo yada ölcek ki kendine göre şehit olmuş olacak... zuhahaha :D ülkeme sadece gülüyorum...

-----------------------------

ÜLKENE gülme bişeyler yap...Elinden ne kadar geliyorsa yapmaya çalış doğru biliçlendir ilerde mutlaka faydası olur....

........................................
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cran_s
    cran_s's avatar
    Erkek

Türkiye akıllı olup ırakta kürdistanı kendisi kursaydı hem tükmenlerin söz hakkı olurdu hemde o topraklarda pkk ile mücadeleyi rahatça yapardı hemde petrolünden faydalanırdı bol miktarca  amerika senelerce bunu anlatmaya çalıştı biz sadece kırmızı çizgilerimiz var dedik

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tarafın Allah bin belasını versin zaten.Tarafı geçin...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

bölge yüzyıllardır kürdistan olarak anılmakta.tarihi kaynaklarda bu şekilde geçer.hatta bir çok osmanlı padişahının -örneğin kanuni- bölgeden kürdistan diye bahsetmişliği vardır.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scheitann
    scheitann's avatar
    Erkek

devleti yöneten hükümetin basiretli bir tarafı olsa 2001 de sona ermiş olan pkk yı adeta yeniden diriltmez, bölgede ağırlığını hissettirir, yeri geldiğinde

"kesin sesinizi" diyebilirdi. böyle ite köpeğe minnet etmezdik.

ALLAH RIZASI ICIN BU PROFILI SILIN
Toplam Hit: 6590 Toplam Mesaj: 37