folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Tarayıcılarım Çok Yavaş Ve Donuyor

Tarayıcılarım Çok Yavaş Ve Donuyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek

Arkadaşlar durum başlıktaki gibi, ne yaptım ettiysem düzeltemedim. Neden kaynaklandığını bilen var mı ? Sayfayı aşağıya kaydırırken veya bir linke tıklarken acı çekiyorum resmen.

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marad10a
    marad10a's avatar
    Erkek
    exchanger bunu yazdı

Arkadaşlar durum başlıktaki gibi, ne yaptım ettiysem düzeltemedim. Neden kaynaklandığını bilen var mı ? Sayfayı aşağıya kaydırırken veya bir linke tıklarken acı çekiyorum resmen.

benimde yavaş

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

laptop masaüstü ?

dalga dalga şeklindemi eziyet çekiyorsun yoksa donarakmı kaydırırken eziyet çekiyorsun ?

genelde hangi sitelerde sorun yaşıyorsun ? tahribatta kasıyormu ?

eğer dalga dalga çeklinde oluyorsa ekran kartın yüklü değildir.

tarayıcıyı çalıştırınca da geçmi açılıyor. ? bilgisayar iyimi kötü mü

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

yeni konu açmiyim, youtube felç bende şuan. 

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

laptop masaüstü ?

dalga dalga şeklindemi eziyet çekiyorsun yoksa donarakmı kaydırırken eziyet çekiyorsun ?

genelde hangi sitelerde sorun yaşıyorsun ? tahribatta kasıyormu ?

eğer dalga dalga çeklinde oluyorsa ekran kartın yüklü değildir.

tarayıcıyı çalıştırınca da geçmi açılıyor. ? bilgisayar iyimi kötü mü

laptop hocam, dalga şeklinde değil, bildiğin takılarak aşağıya iniyor. Genel itibari ile bütün sitelerde yaşıyorum ama ençok hürriyet.com da yaşıyorum diyebilirim. Zaten facebook falan da hak getire.  sistem i5 4GB ram var,  evet tahribat da kasıyor. Format attım gene de düzelmedi. 

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

ADWCLEANER kur bir tarat bakalım

destination@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Tarayıcılarım derken hangi tarayıcılar?

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

ekran kartı sürücün yüklü değildir.

bazı ekran kartı sürücüleri çipset sürücüsü ile birlikte gelir. anası danası hangi sürücüleri varsa kurman gerekiyor olablir.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hocam sürücülerini kontrol et  güncelmi diye  son sürüm tarayıcıları indir  ben chrome kullanıyorum hiç bir sorun yok birde çok fazla eklenti kullanma   ama en öenmlisi  hdd  ben ssd kullanmay başladıktan sonra anladımki normla hdd ler çok yavaşmış tarayıcılara ne kadar etkisi var bilmem ama  tavsiye ederim. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

ekran kartı sürücün yüklü değildir.

bazı ekran kartı sürücüleri çipset sürücüsü ile birlikte gelir. anası danası hangi sürücüleri varsa kurman gerekiyor olablir.

hocam tüm driverlarım güncel, ayrıca ssd kullanıyorum. Az önce bir şeyin farkına vardım işlemci derecelendirmem çok düşük. Daha önceleri 5.4 lerdeydi yanlış hatırlamıyorsam ancak şuan 3.2 bunun sebebi ne olabilir ?

exchanger tarafından 05/Ara/14 23:08 tarihinde düzenlenmiştir

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

sistem derecelendirmesi güncelleme ,donanım değişikliği filan fıstık gibi şeylere göre değişiklik gösterebilir. o önemli değilde:

benim pc de 5 ayda 3 tane 3 tb hdd duman olduğu için krizlere girip birtane eski kasadan 80 gb ide hdd buldum win 7 x64 ü çaktım.

hayatımda bukadar rahat olmamıştım. yaklaşık 6 aydır tık yok. 

sizler böyle donanımlarla böyle sorunları nasıl yaşıyorsunuz buradan tahmin etmek zor.

ama eminim sürücü porblemidir.

tarayıcı dışında sorun yaşıyormusun peki ?

Toplam Hit: 1401 Toplam Mesaj: 14