Taribat Wallpapers(Ahmet)
-
Bir kaç amatör çalışma, Nasıl olmuş?
-
çok güzel yapmışsında neden 2 tane resim var
bide böle resim yapmayı zumsuk un yaptığı gibi video lu anlatımı olsa çok iyi olacak -
oo çok kıyak olmuşlar ama ikinci resimdeki en attaki " ı love this site" yazısının font u biraz abest olmuş ama yine çok güzel eline sağlık
-
Walla son zamanlarda gördüğüm güzel wallpaperlardan... Ama o what will happen olsa ingilizce katledilmez :)
-
süper bir acemi işi ben yaptım
-
-
teşekkür ederim
-
-
bladekoray bunu yazdı:
http://www.resimupload.com/resim_upload.asp?url=pictures/turkey.jpg&ekleyen=koray
üstteki yanlış oldu
iyide, neden yeni konu açmadın? -
aga ilk resimde kapı kolunu çizgilerin üstünde değilde altında tutsan daha iyi olurdu bence ama güzel olmuş benimkilerden ii olduğu kesin
-
Ahmet kardeşim hiç abartmıyorum şuana kadar gördüğüm wallpaperlar arasındaki en iyi wallpaper diyebilirim sana....
MUHTEŞEM BİR EDEBİYAT VE KOMPOZİSYON OLUŞTURMUŞSUN, MUHTEŞEM ÖTESİ DİYEBİLİRİM KAPININ KOLU OLSUN SONRA O ATEŞ ÇİZGİLERİ SANKİ SAMANLIK GİBİ MANYAK Bİ PERSFEKTİF OLUŞTURMUŞ HELE BİDE DİĞER TARAFTA NE OLACAK YAZISI SÜPERR ÖTESİ BİDE BUNU İNGİLİZCE YAZMAN TAHRİBAT'IN ULUSLAR ARASI BİR KALİTEDE OLDUĞUNU VE ÇOK GİZEMLİ BİR YER OLDUĞUNU VURGULUYOR ARKADAŞ ONU BUNU BİLMEM AMA SÜPERSİN BÖYLE DEVAM ET ÇOOOK BEĞENDİM
İŞTE BUDUR ARKADAŞ...!!!! TEBRİKLER KARDEŞİM
(Bu arada alttaki wallpaper çok sıradan olmuş bunuda belirtiyim)