Tarih 1992,Yer Hocalı 16+

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Doğru yere mi konu açtım bilmiyorum ama Genel başlığı altında yazan Paylaşmak istediğiniz herşey üzerine buranın uygun olduğunu düşündüm.Aşağıda linki bulunan video 1992 yılında Hocalı mevkisinde ve Azerbaycan Silahlı Güçleri tarafından çekilmiştir.Upload ettiğim bu videoyu Ermenicilere hitaben koyuyorum.

http://rapidshare.com/files/131620245/Xocali.DAT

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    evet bir azeri olarak paylaşımını saygıyla alkışlıyorum ermeni katliamı hakkında toplumumuz çok geri kalmış kımse okumuyor dınlemıyor izlemior baksana tek yorum yazan bile yok

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Azeri kardeşlerimizin yanındayız,hep diyoruz tek millet iki devlet gün gelir tek devlette olur.Azeri ordusu personel eğitimi açısından TSK tarafından çok iyi geliştirildi teknolojik ekipman olarak ta azeriler iyi yatırımlar yaptılar  ve işgal altındaki toprakları ermenilerden çok rahat alabilecek güçteler.
    Video için teşekkürler,boşnağın bilmem nenin,arabın,filistinlinin ölümüne üzülenler soydaşlarını düşünsün biraz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    Kardeşin adı değşir kanı ve bagı hep baki kalır.Öz kardeşlerimize yapılanlar bir başkasına degil bize,hepimize yapılmıstır.Her görüldüğünde her duyuldugunda iç sızlatır.Ancak bilinci olanın intikamı ateş olur alevlenir kor olur yanar fakat hiçbir zaman sönmez.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ax2n
    Ax2n's avatar
    Erkek
    drexler bunu yazdı:
    -----------------------------
    evet bir azeri olarak paylaşımını saygıyla alkışlıyorum ermeni katliamı hakkında toplumumuz çok geri kalmış kımse okumuyor dınlemıyor izlemior baksana tek yorum yazan bile yok
    bende alkıslıorum [bir azeri olaraq ]

su metrisin önü bir uzun aman bi sana koyamadım gerisi yalan xD
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Evet çoğu şeyi hatırlatmak açısından çok güzel bi paylaşım teşekkürler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek

AntiOksidan bunu yazdı:
    Azeri kardeşlerimizin yanındayız,hep diyoruz tek millet iki devlet gün gelir tek devlette olur.Azeri ordusu personel eğitimi açısından TSK tarafından çok iyi geliştirildi teknolojik ekipman olarak ta azeriler iyi yatırımlar yaptılar ve işgal altındaki toprakları ermenilerden çok rahat alabilecek güçteler.
    Video için teşekkürler,boşnağın bilmem nenin,arabın,filistinlinin ölümüne üzülenler soydaşlarını düşünsün biraz.

Dört devlet, Türkmenistan ve Özbekistan da var.

Yüce Türk milleti hiçbirzaman kanını yerde bırakmamıştır, kan hakkını bize öz kültürümüz verir. Xocalı da öldürülen dedelerim, ninelerim, kardeşlerim ve ağabeylerim, Allah yerinizi uçmak kılsın. Kana kan, intikam. Hepsini Türk'ün demir yumruğu ile ezeceğiz. Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri bugün bulunduğu durum ile ermenistanı ebediyete intikal ettirecek güce fazlasıyla sahiptir. O gün gelip kan hakkımızı alacağımızda, bizlerde kardeşlerimiz ile birlikte ölmekten şeref duyacağız. Bizim yavşak devletimiz yine resmi olarak ermenistana savaş açmayacak, ama geçmişte olduğu gibi yine gönüllü olarak Bozkurtlar yanınızda olacak kardeşlerim.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DkN bunu yazdı:

AntiOksidan bunu yazdı:
    Azeri kardeşlerimizin yanındayız,hep diyoruz tek millet iki devlet gün gelir tek devlette olur.Azeri ordusu personel eğitimi açısından TSK tarafından çok iyi geliştirildi teknolojik ekipman olarak ta azeriler iyi yatırımlar yaptılar ve işgal altındaki toprakları ermenilerden çok rahat alabilecek güçteler.

Dört devlet, Türkmenistan ve Özbekistan da var.

Yüce Türk milleti hiçbirzaman kanını yerde bırakmamıştır, kan hakkını bize öz kültürümüz verir. Xocalı da öldürülen dedelerim, ninelerim, kardeşlerim ve ağabeylerim, Allah yerinizi uçmak kılsın. Kana kan, intikam. Hepsini Türk'ün demir yumruğu ile ezeceğiz. Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri bugün bulunduğu durum ile ermenistanı ebediyete intikal ettirecek güce fazlasıyla sahiptir. O gün gelip kan hakkımızı alacağımızda, bizlerde kardeşlerimiz ile birlikte ölmekten şeref duyacağız. Bizim yavşak devletimiz yine resmi olarak ermenistana savaş açmayacak, ama geçmişte olduğu gibi yine gönüllü olarak Bozkurtlar yanınızda olacak kardeşlerim.

İyi niyetli bir soydaşımızsın.Ancak bir ayrıntıyı unutuyorsun.Türkiye,Azerbaycan,Türkmenistan,Özbekistan,Kazakistan,Kırgızistan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile toplam 7 bağımsız 19 Özerk ve yarı Özerk Türk devleti vardır.Bu özerk devletlerin en bilineni ve içimizi yakanı malumunuz Doğu Türkistan'dır.

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek

Tabi bu bahsettiğimiz Türkî Cumhuriyetler , ne kadar Türk orası başka bir konu . Türkçüyüm ben de , sizin gibi Türkçülerle kavga etmek inanın hiç istemem ama , bu ülkeler artık Türkî olmuş , millet olarak Türk fakat kültür olarak bir çoğu Rus olmuş . O kadar çile çekmesine rağmen hem millet olarak hem de kültürel olarak Türk olan Doğu Türkistan var ki , Allah yardımcıları olsun .

Aaah aaah , Ebülfez Elçibey nükleyecekti Ermenistan'ı ama olmadı , indirdiler ...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mc_rapier
    mc_rapier's avatar
    Erkek
    unutma unutturma  !

paylaşım için teşekkürler .. 

Hepimiz bilmem kimiz hepimiz ermeniyiz diye pankart tutanlar , televizyon başında , gazete satırlarında destekleyenler , bu videoları da izlesin

yalnızca bu mu ? taşnak ve hınçak ın şehit ettiği yüzlerce diplomat , ululuslararası görevli , koruma  ...

Hiç birini unutmadık ..

ID no su 19140 olan mürid
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Chinggis bunu yazdı:

Tabi bu bahsettiğimiz Türkî Cumhuriyetler , ne kadar Türk orası başka bir konu . Türkçüyüm ben de , sizin gibi Türkçülerle kavga etmek inanın hiç istemem ama , bu ülkeler artık Türkî olmuş , millet olarak Türk fakat kültür olarak bir çoğu Rus olmuş . O kadar çile çekmesine rağmen hem millet olarak hem de kültürel olarak Türk olan Doğu Türkistan var ki , Allah yardımcıları olsun .

Aaah aaah , Ebülfez Elçibey nükleyecekti Ermenistan'ı ama olmadı , indirdiler ...

Ne demek Türkî olmuşlar?Hem Türkî ne demek biliyormusunuz?Ben söyliyeyim.Türk olmayan ama Türk gibi görünen veya yaşıyan demek.Ben Ahıskalıyım.Bazı akrabalarım Kazakistan'da bazıları Özbekistan'da ve çok az bir kısmı da Rusya'da.Benim şimdiki kız arkadaşım bir Kazak kızı.Eğer senin bu yazdığını yüzüne söyleyebilme cesaretin varsa gel söyle.Ancak gelmeden önce sağlık poliçeni yenile:)Senin bu hatana ilk başta bende düşmüştüm.Umarım aynı hatayı bir daha tekrarlamazsın.

Esenkal

Toplam Hit: 4028 Toplam Mesaj: 22