Tarih Boyunca Uygulanan İdam Çeşitleri
-
Yarma: Suçlu kendindeyken gövdesi açılır ve iç organlar tek tek çıkartılıp, kendisine gösterilirdi CESUR YÜREKDEKİ GİBİ...
en güzeli ip ile asma...
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------kosovali bunu yazdı:
-----------------------------
hoca bide şölebi işkence vardı mahkumu alıyolar sessiz bir odaya götürüyolar oturtuyolar sadalyeye kımıldayamayacak şekilde baglıyolar ondan sonra kafasına aliminyum tencere koyuyular sabitliyolar sonrada yukarda tek tek su damlıyo günlerce sessiz odanın içinde dın dın dın dın dın diye adam kafayı yiyiyo tabi bunu yapanlarda japonlar diye duymuştum
-----------------------------onu osmanlı yapıyormuş tarih hocam demişti :(
-----------------------------tarih hocan saçmalamış
Osmanlı gibi adalet, şevkat, hoşgörü, insalık devleti nasıl böyle bişe yapsın.
osmanlıda idam birde kelle vurma vardı -
HACKMAN sen bunları atıyor olmasın ne bube beyin spazmı geçirdim..
-
videoları varmı?...:)))
-
kotusirine bunu yazdı:
-----------------------------
HACKMAN sen bunları atıyor olmasın ne bube beyin spazmı geçirdim..
-----------------------------Vallahi atıyorsam helal olsun bana :) Bu kadar yaratıcı bi insan olabileceğimi düşünemezdim ben hoca :)
-
abi osmanlı hoşgörülü olsa da devrinin en büyük gücüydü. hoşgörü öyle iyilik cicilik denilen şey değildir. hiçbir ülke hoşgörüyle süper güç olamaz.
demir kadın dedikleri şey iron maiden :) grup adını o aletten alıyor.. -
düşünsen cok ceşitli idam yöntemi bulunabilir, misal adamı baglarsın tek tek ayak parmaklarını kesersin zorla herife yedirisin ayaklar bitince el parmaklarına gecersin .sonra kulak burun goz vb ölene kadar devam edersin. hatta adama iyilik olsun diye parmakları falan pişirirsin baharat falan atarsın oyle yedirirsin , ama ne gerek war bunlara vur giyotine gitsin amk.
-
güzel yöntemler var tuttum ;) denicem bi kaçtanesini :)
-
İdam türlerinden çok bunları hak edecek ne yapmışlar onları merak ediyorum çok feciii...
-
daha farklı idamlar mevcut,
mesela elektrikli sandalye,
bok çukuru, fln filan