Tarık Mengüç, Abel Xavier, Dana International, Fatih Ürek, Pamela Anderson, Asena All İn One!!
-
Tanrı üşenmedi düşünmedi gücenmedi ve bunu yarattı! Tarık Mengüç, Abel Xavier, Dana International, Fatih Ürek, Pamela Anderson ve Asena all in one!!! hizmette sınır yok! insanlık bu gerçeğe hazır değil. Gece yarısı travmasına hazır olun! a.q. bunu görünce bülent ersoya saygı duymaya başladım iyiki kestirip atmış.

velevki bir şekilde üstteki resimleri sindirdik peki bunlar ne a.q. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/1/1d/Azis101.jpg/220px-Azis101.jpg
http://www.alkislarlayasiyorum.com/?sayfa=356a192b7913b04c54574d18c28d46e6395428ab&icerikno=612d9ec34bddce122042db4c143e86dca655bc15
-
asadasdaa :D çok iyi hoca ya :D
-
başlığı düzenle bence +18 korku ve şitted içerir yaz:D bu ne mnakoym yaaa..gece gece yapmayın böyle şeyleri.güzelim emo kız resimleri warken:D
-
yarıldımm :D ipna olmuş bunlar
-
Yüce rabbim kadınları sakalsız yarattığın için sana şükürler olsun..
bu ne lan :|
-
böööööööö.........
-
bu adam bulgaristanin en unlu pop yildizlarindan biri..
saka gibi ama ipnenin sesi bir acayip merak eden youtubede azis die arayip dinleyebilir cok enteresan klipleri var :DAZIS - Obicham Te (en unlu sarkisidir)
bu adam eskiden normol bi herifmis muzik piyasasina giris yapmis ama tutmamis , sonra parayi bulmak icin bole sekillere girmis .. su anda bok gibi para var ve bi erkekle resmi olarak evli :) daha merak ettiginiz bisey varsa cevaplayabilirim :)
edit: eski resmini buldum eskiden boyleymis :)

-
Bu ne aq????????
-
oohşşşşşşş :| bu ne laaan? insan mı ?
-
puhaha bu ne lan :D
-
PaLmiTe bunu yazdı:
-----------------------------bu adam bulgaristanin en unlu pop yildizlarindan biri..
saka gibi ama ipnenin sesi bir acayip merak eden youtubede azis die arayip dinleyebilir cok enteresan klipleri var :DAZIS - Obicham Te (en unlu sarkisidir)
bu adam eskiden normol bi herifmis muzik piyasasina giris yapmis ama tutmamis , sonra parayi bulmak icin bole sekillere girmis .. su anda bok gibi para var ve bi erkekle resmi olarak evli :) daha merak ettiginiz bisey varsa cevaplayabilirim :)
-----------------------------sekilsizin hakkinda ki bu merak da nedir ? :D